Αγώνας Κυπέλλου αερομοντελισμού κατηγορίας F5JGR , στο Αεραθλητικό Κέντρο Σερρών

Η Αερολέσχη Σερρών διοργανώνει, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αερομοντελισμού και απόφαση της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας (ΕΛ.Α.Ο), Αγώνα Κυπέλλου αερομοντελισμού κατηγορίας F5JGR , στο Αεραθλητικό Κέντρο Σερρών, στις 30/4/2017.

Πως θα έρθετε στο Αεραθλητικό Κέντρο:

  • Ερχόμενοι οδικώς από Θεσσαλονίκη και πλησιάζοντας στις Σέρρες συναντάτε τους πρώτους σηματοδότες και μια διασταύρωση που πάει αριστερά για Βουλγαρία. Συνεχίζετε ευθεία και 100 m πιο κάτω συναντάτε πάλι σηματοδότες με διασταύρωση δεξιά για Περιφερειακό-Δράμα-Καβάλα. Εκεί στρίβετε δεξιά και ακολουθείτε τον Περιφερειακό για αρκετά χιλιόμετρα, ακολουθώντας πάντα πινακίδες για Δράμα-Καβάλα. Σε κάποιο σημείο του περιφερειακού θα δειτε στά δεξιά σας και μπροστά το Νοσοκομείο Σερρών. Πλησιάζοντας, στην πρώτη διασταύρωση που θα συναντήσετε, πριν τους σηματοδότες του Νοσοκομείου, στρίβετε δεξιά (Διασταύρωση 1 στην εικόνα) και μπαίνετε σε ένα μικρό ασφάλτινο δρομάκι που θα σας βγάλει μετά από 500 m στο Αεραθλητικό Κέντρο. Εναλλακτικά, μπορείτε να συνεχίσετε ευθεία, να περάσετε τους σηματοδότες του Νοσοκομείου και στους επόμενους σηματοδότες, στην μεγαλη διασταύρωση δίπλα στο Νοσοκομείο να στριψετε δεξιά για Δράμα και στην αμέσως επόμενη διασταύρωση (Διασταύρωση 2 στην εικόνα, στα αριστερά σας υπάρχει Carrefour, υπάρχουν σηματοδότες) στρίβετε δεξιά και ακολουθείτε ένα δρομάκι που περνάει μπροστά από ένα ιδιωτικό ΚΤΕΟ και σας βγάζει από την άλλη μεριά του Αεραθλητικού Κέντρου.

  • Ερχόμενοι οδικώς από Δράμα, πλησιάζοντας στις Σέρρες υπάρχει μια διασταύρωση (Διασταύρωση 2 στο σχήμα) με φωτεινούς σηματοδότες. Δεξιά σας υπάρχει πολυκτάστημα Carrefour. Στην διασταύρωση αυτή στρίβετε ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Ακολουθείτε ένα δρόμο που περνάει μπροστά από ένα ιδιωτικό ΚΤΕΟ, συνεχίζετε όλο ευθεία και βγαίνετε στο Αεραθλητικό Κέντρο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Βασιλείου Γεώργιο τηλ. 697221952