Οι τάσεις στο Μανικιούρ για το καλοκαίρι που έρχεται by goserres.gr.

Όπως την άνοιξη έτσι κ το καλοκαίρι οι nude αποχρώσεις, τα παστέλ μανικιούρ και γενικότερα τα φωτεινά και τα χαρούμενα χρώματα είναι must.

Πιο συγκεκριμένα, το ροζ, το λιλά, το ροδακινί, το πορτοκαλί, το φυστικί και το γαλάζιο, αλλά και οι αποχρώσεις του μπεζ, του ανοιχτού καφέ και του λευκού είναι τα χρώματα που θα επικρατήσουν αυτή την περίοδο.

Φυσικά αν θες να παραμείνεις seχy και το καλοκαίρι δεν έχεις παρά να βάψεις απλά τα νύχια σου με μια ανοιχτή απόχρωση του κόκκινου.

Βέβαια, από τις επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε δεν λείπει το all time classic γαλλικό μανικιούρ και όλες του οι παραλλαγές. Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πιο λαμπερό μανικιούρ εφαρμόζοντας ένα glitter βερνίκι νυχιών σε ένα ολόκληρο νύχι ή σε ένα κομμάτι αυτού. Ή να επιλέξετε να στολίσετε το μανικιούρ σας με swarovski και στρας.

Τα mirror nails, ή αλλιώς τα νύχια με εφέ καθρέφτη, είναι ένα nail trend που πρωτοσυναντήσαμε πριν ένα χρόνο.Αν δεν θέλετε να βάψετε με αυτή την τεχνική όλα τα νύχια υπάρχει και η λύση του ενός ή δυο νυχιών.

Καλό είναι φυσικά να μη το παρακάνουμε με τα σχέδια γιατί καμία φορά όσο πιο απλά τόσο πιο καλά.
Tips για να διατηρούμε το μανικιούρ υγιεί:
  • Φροντίζουμε τα νύχια μας όσο μπορούμε για να τα διατηρούμε πάντα υγιεί κ γερά.
  • Μια καλή απολέπιση στα χέρια και στα νύχια και μια τέλεια ενυδάτωση είναι σημαντικές προϋποθέσεις για ένα καλό μανικιούρ.
  • Προσπάθησε να χρησιμοποιείς σωστά εργαλεία.Ένας νυχοκόπτης είναι πολύ καλύτερος από ένα ψαλιδάκι και μια χάρτινη λίμα, είναι πολύ καλύτερη από μια ανοξείδωτη.
  • Προσπάθησε να επενδύεις στα εργαλεία του μανικιούρ και να τα καθαρίζεις σωστά.
***Φυσικά τώρα που είναι καλοκαίρι δεν ξεχνάμε να περιποιούμαστε λίγο παραπάνω τα κάτω άκρα!!!
Ευχαριστούμε την φίλη μας Έλενα για τις πολύτιμες συμβουλές που μοιράστηκε μαζί μας.