Θρακιώτικο γλέντι του συλλόγου Εβριτών Ν.Σερρών

Ένα πολύ όμορφο καλοκαιρινό μεσημέρι χάρισε ο πρόεδρος των Εβριτών Ν. Σερρών κ.ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ Αθανάσιος στα μέλη του συλλόγου με τη λήξη της χορευτικής χρονιάς του συλλόγου για φέτος.
Σε μία πανέμορφη εκδήλωση που έγινε στο κέντρο ποταμάκι Σερρών, παρουσία της υπουργού Μακεδονίας Θράκης κ.Μαρίας ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ και με την ορχήστρα παραδοσιακών χορών αδελφών ΦΩΤΑΡΑΚΗ και ΤΣΑΚΙΡΙΔΗ από τη Δράμα και το αηδόνι της Θράκης Βάνια Καραμπιγίκη τα μέλη του συλλόγου τραγούδησαν και χόρεψαν μέχρι αργά τραγούδια και χορούς της Θράκης.
Η παρουσία της χοροδιδασκάλου Σταλακτής ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, η οποία συνόδεψε το παιδικό τμήμα του συλλόγου στους ρυθμούς της Θράκης, λάμπρυναν ακόμη περισσότερο την εκδήλωση.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε η παρουσίαση του νέου Δ.Σ του συλλόγου και ο επανεκλεγείς πρόεδρος του συλλόγου κ. ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ Αθανάσιος , συνεχίζοντας τις εκπλήξεις βράβευσε τη δασκάλα παραδοσιακών χορών Σταλακτή ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ για το μέχρι σήμερα άριστο έργο της στις χορευτικές ομάδες του συλλόγου, καθώς επίσης και στους χορευτές του συλλόγου (παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων).
Το Θρακιώτικο γλέντι συνεχίστηκε μέχρι αργά, με χορό και τραγούδι.
Μάκης ΚΑΛΛΙΤΣΑΡΗΣ