Στο Αυτοκινητοδρόμιο Overdrive Lap Battle Weekend το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

Μερικά από τα πιο αποκλειστικά σπορ αυτοκίνητα της γειτονικής Βουλγαρίας αναμένονται στο  Overdrive Lap Battle Weekend του ερχόμενου Σαββατοκύριακου 11-12 Νοεμβρίου.

Η εκδήλωση διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από τους Overdrive και τον Georgi Donchev κι αναμένεται να προσφέρει πλούσιο θέαμα, με πάνω από 20 ώρες ταχύτητας κι αδρεναλίνης.

O εν λόγω γνωστός Βούλγαρος οδηγός της Porsche Sports Cup Γερμανίας και η ομάδα του θα κλείσουν επίσημα την σεζόν και θα προσπαθήσουν να επιτύχουν ένα νέο ρεκόρ στη πίστα των Σερρών.

Το event θα δώσει στους οδηγούς τους την ευκαιρία να δείξουν τον καλύτερο δυνατό εαυτό τους, αλλά και να πάρουν συμβουλές απότους παγκοσμίου φήμης επαγγελματίες του είδους.

Μαζί τους και οι Βούλγαροι πρωταθλητές Ivan Vlakov και ο Rosen Daskalov.

Μεταξύ των άλλων, στο Αυτοκινητοδρόμιο θα τρέξουν εκπληκτικά αυτοκίνητα, όπως Porsche, Subaru Impreza, αρκετές Nissan GT-R, τροποποιημένα Evo Mitsubishi, μοντέλα Lotus, McLaren, Ferrari California, Dodge Viper, Corvette και πολλά άλλα.

 

Όλα δείχνουν ότι μετά την πρώτη περσινή εκδήλωση στην πίστα των Σερρών  ο πήχης είναι ψηλά και οι προσδοκίες για την Overdrive Lap battle φέτος είναι ακόμα μεγαλύτερη.