Το goserres.gr σας παρουσιάζει τις Fam Oriental

Τι πρέπει να ξέρουμε για εσάς(ονόματα , σχέση με μουσική-χορό κλπ) ;

Το γκρουπ ονομάζεται Fam Oriental, αποτελείται από την oriental χορεύτρια Τριανταφυλλίδου Ασπασία και 3 μουσικούς. Η Βικτόρια Μαγκούνη στο βιολί κ στην ποντιακή λύρα,η Αλεξίου Ειρήνη στο σαξόφωνο και στο κλαρίνο και η Τσακαλακίδου Παυλίνα στα κρουστά. Είναι ένα ιδιαίτερο και μοναδικό γυναικείο γκρουπ που βασίζεται στην οριεντάλ έθνικ μουσική,με fusion shows που βρίσκουμε στην bellydance σκηνή και συνδυάζει την διαδραστικότητα και την επαφή με τον κόσμο που έρχεται να μας δει στους χώρους που εμφανιζόμαστε.

Πως έγινε η αρχή του γκρουπ;

Η εμπειρία μου στο χώρο σε συνεργασία με πολλούς άντρες μουσικούς. Τους οποίους σέβομαι και εκτιμώ κατά την διάρκεια πολλών χρόνων σε νυχτερινά μαγαζιά γέννησε μέσα μου την ιδέα να συσπειρωθούν γυναίκες, με πολύ ταλέντο για να αναδείξουν περισσότερο τον ιδιαίτερο αυτό οριεντάλ χορό . Έτσι προέκυψε η συνεργασία η οποία γρήγορα έδωσε ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Τι θυμάστε από την πρώτη σας εμφάνιση;

Την θέρμη του κόσμου και την όμορφη ανταπόκριση τους που μας γέμισε τεράστια χαρά.

Υπήρξαν άβολες στιγμές στις εμφανίσεις σας ; Αν ναι, πως τις ξεπεράσατε;

Σαφώς και υπήρξαν.. Εφόσον κάτι συμβαίνει live υπάρχουν παράγοντες που δεν ελέγχονται πάντα όπως προβλήματα στα ηχητικά κ α. Με χαμόγελο και θετική διάθεση όμως όλα διορθώνονται!!

 

Λένε ότι τρώγοντας έρχεται η όρεξη, τι γίνεται όμως όσον αφορά τη διάθεση σε μία εμφάνιση, αν για παράδειγμα σας βρει σε κακό Μουντ;

Για έναν καλλιτέχνη το κακό μουντ παίρνει άλλη μορφή αμέσως μόλις πατήσει το πόδι του σε μια σκηνή και έρθει σε επαφή με τον κόσμο όπου μοιράζεται το ταλέντο του!

Τις διαφωνίες και ίσως τα διαφορετικά θέλω σε σχέση με το γκρουπ (μουσικό σχήμα) πως τις διαχειρίζεστε;

Είναι σημαντικό να υπάρχει κάποιος υπεύθυνος που στην δική μας περίπτωση είναι η χορεύτρια του γκρουπ ώστε να μπορεί να υπάρχει μια κατευθυντήρια γραμμή. Υπάρχουν αρμοδιότητες χωρισμένες εξίσου,παρ όλα αυτά ο διάλογος μεταξύ μας είναι βασικός και η αγάπη για αυτό που κάνουμε και μεταξύ μας μας κάνει να ξεπερνούμε τις δυσκολίες.

Τα αρχικά επαγγελματικά σχέδια του καθενός σε σχέση με αυτά που τελικά ακολούθησε λόγω της κατάστασης στη χώρα είναι σχεδόν πάντα διαφορετικά. τι συνέβη στην δική σας περίπτωση ακολουθείτε το όνειρο σας η τελικά υπάρχετε λόγω των συνθηκών;

Εμείς συνδυάζουμε την καλλιτεχνική μας δραστηριότητα και με τις πρωινές μας εργασίες που αφορούν άλλους τομείς στην καθεμιά μας. Η κατάσταση στην χώρα μας μας οδηγεί στο να εργαζόμαστε πολύ περισσότερες ώρες για να έχουμε ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο ,όμως αυτό δεν έχει αναστείλει τα καλλιτεχνικά μας όνειρα.

Τι συνεργασίες έχετε κάνει μέχρι τώρα;; Και με ποιους θα θέλατε να συνεργαστείτε στο μέλλον;

Οι συνεργασίες μας αφορούν σε επιχειρηματίες εντός Ελλάδας αλλά και εκτός συνόρων. Μουσικά με τον αγαπημένο Λευτέρη Πανταζή.Σπουδαίους μουσικούς σε νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Όσον αφορά στο μέλλον το αφήνουμε να μας εκπλήξει!!

 


Αυτή την περίοδο που μπορεί να σας βρει κάποιος και τι να περιμένουμε το Χειμώνα;

Το Barista, το Τheros ,τo Marocco είναι χώροι που εμφανιζόμαστε εντός Θεσσαλονίκης παράλληλα με την περιοδεία μας εκτός Θεσσαλονίκης σε Γρεβενά στον αγαπημένο Λωτό, Πτολεμαΐδα Διφωνο, Σουφλί Notorious και σε πολλά ακόμα μέρη τα οποία αναρτώνται στην σελίδα της ομάδας μας.