To “Φαινόμενο” Βασίλης Μπατής συνεχίζει να αναστατώνει την Θεσσαλονίκη

Είναι από τους αγαπημένους τραγουδιστές της βόρειας Ελλάδας με καταγωγή από την Καβάλα, ο λόγος για τον Βασίλη Μπατή που ζει μοναδικές στιγμές στην καριέρα του εδώ και 3 μήνες που αναστατώνει την Θεσσαλονίκη με τις εμφανίσεις του στο κατάμεστο Voice live Stage εκεί που το κέφι κρατάει κάθε εβδομάδα στα ύψη!
Σε πολύ μικρό Xρονικό Διάστημα κατάφερε να κερδίσει της εντυπώσεις και ένα μεγάλο στοίχημα και να κάνει ένα νυχτερινό κέντρο απο τα μεγαλύτερα στην πόλη 1000 ατόμων χωριτικότητας , να είναι κάθε παρασκευή και Σάββατο όλοι πάνω και να διασκεδάζουν με τις επιτυχίες του .. και όπως σχολιάζουν είναι απο τα σχήματα που πηγαίνει τρένο!
Ο Λουλουδοπόλεμος είναι απο τις στιγμές που δεν έχει σταματημό σε κάθε εμφάνιση του Βασίλη Μπατή στο Voice Live Stage όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω .Μάλιστα σε αυτό το χρονικό διάστημα, δεν ήταν λίγοι οι επώνυμοι που έσπευσαν να δουν από κοντά όσα γράφονται και λέγονται για τον ίδιο, όπως και γνωστοί επιχειρηματίες από τον χώρο της διασκέδασης .
Να σημειωθεί ότι απο το ξεκίνημα των εμφανίσεων του Βασίλη Μπατή κατάφερε να σταθεί επάξια και με βραδιές που επικρατούσε το αδιαχώρητο στο Voice live Stage, απέναντι σε μεγαθήρια της μουσικής όπως ο Βασίλης Καρράς που ξεκίνησαν παράλληλα σε κοντινά νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης …