Άγγιξε την 6αδα ο Πλάτων Σερρών

Ομαδικό Α1 Εθνική κατηγορία

Πύργος 9-10 Δεκεμβρίου

Άγγιξε την 6αδα ο Πλάτων Σερρών

Με 6 αθλητές συμμετείχε ο Πλάτων Σερρών σε αυτό το πρωτάθλημα ως επί το πλείστον μικρούς ηλικιακά. Οι μεγάλοι Μανδάνας  Αναστάσιος και Καντζόγλου Δέσποινα είναι φοιτητές και ενσωματώθηκαν στην αποστολή προερχόμενοι από την Αθήνα.

Παίχθηκαν 3 αγωνιστικές συναντήσεις στην πρώτη φάση εναντίον του Πρωταθλητή Ρούπελ όπου έχασε με 4-1 ο Πλάτων, εναντίον του περσινού 4ου Ν.Ε. Πατρών και του Δια Σιδηροκάστρου όπου έχασε και τις δυο οριακά με 3-2 στην τελευταία συνάντηση.  Ως  4ος του ομίλου     έπαιξε για τις θέσεις 7-12 .Εκεί συνάντησε στην 1η συνάντηση τον Ίασων Θεσσαλονίκης που κέρδισε με 5-0 και πέρασε στην επόμενη εναντίον του ΕΑΤΕΚ Θεσσαλονίκης . Εδώ ήρθε εκ νέου ήττα με 3-2 και έτσι περιοριστήκαμε στην 9η θέση που είναι η καλύτερη των τελευταίων 6 χρόνων μετά την 7η το 2011 . Θετικό ότι αγωνιστήκαμε με έφηβους που συγκεντρώνουν εμπειρίες και θα πάρουν σε λίγο καιρό την ομάδα στους ώμους τους .

Άξιος πρωταθλητής και πάλι για 15η συνεχή χρονιά του Ρούπελ Σιδηροκάστρου με 2η ομάδα τον ΟΑΓΩ Θεσσαλονίκης και 3η την ομάδα του Κάστρου Σιδηροκάστρου.

Ομαδική Φώτο όρθιοι από αριστερά :Μανδάνας  Αναστάσιος , Κιοσσές Ραφαήλ, Σιδηρόπουλος Περικλής  και Καντζόγλου Αλέξανδρος .Κάτω σειρά από αριστερά :Καντζόγλου Δέσποινα , Ζαγγελίδου Σταυρούλα και Σωτηρίου Ματίνα.

Φωτο : Κιοσσές Ραφαήλ ένας εκ των καλύτερων της χώρας στην Κ17.Με εξαιρετικές εμφανίσεις  βοήθησε τα μέγιστα.