Έκτακτο οικονομικό συμβούλιο από το Δήμο Σερρών

         Έχοντας υπόψη τις διατάξεις της παρ. 3, 6 και 7 του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 ΤΑ) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης», σας παρακαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Σερρών, σε κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που θα γίνει την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12:00 μ., λόγω καταληκτικής ημερομηνίας για τη λήψη αποφάσεων επί των συγκεκριμένων θεμάτων, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

ΘΕΜΑ 1ο:  Κατακύρωση πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση χρήσης των χώρων για εγκατάσταση Παγοδρομίου και Καρουζέλ στη χριστουγεννιάτικη αγορά  “ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ” του Δήμου Σερρών.

 

ΘΕΜΑ 2ο: Ψήφιση – διάθεση  πίστωσης για την ανάθεση της παροχής υπηρεσίας με τίτλο «Παροχή υπηρεσίας συμβούλου σε θέματα κυκλοφοριακών κόμβων».

 

ΘΕΜΑ 3οΨήφιση – διάθεση πίστωσης για την προμήθεια  και  τοποθέτηση  εξαρτημάτων  για  την αποκατάσταση βλάβης της κεντρικής κλιματιστικής μονάδας του Δημαρχείου της Δημοτικής Κοινότητας Σκουτάρεως.