Η Ελένη Γιαννατσούλια έγραψε τραγούδι για Σερραίο τραγουδιστή

Κάτι λείπει με ρωτάει η ζωή τι μου λείπει.. μια εικόνα της δείχνω δική σου.. μη λυπάσαι μου λέει κοιμήσου… εγώ είμαι εδώ” γράφει η Ελένη Γιαννατσούλια σε σύνθεση του Τάκη Μπουγά και θα ερμηνεύσει ο Γιώργος Χατζής.

Ο Γιώργος Χατζής γεννήθηκε στις Σέρρες όπου και έζησε μέχρι και την ηλικία των 7 και στη συνέχεια μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη. Είναι τελειόφοιτος ΤΕΦΑΑ, αθλητής υδατοσφαίρισης και ναυαγοσώστης. Στα 17 του ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής στο Ωδείο Καλαμαριάς και δεν άργησε να δημιουργήσει τη δική του ορχήστρα. Έτσι τρία χρόνια αργότερα άρχισε τις εμφανίσεις του σε διάφορα μαγαζιά στη Βόρεια Ελλάδα.

Λίγο αργότερα, γνώρισε τον αείμνηστο Κώστα Τζούνη (μουσικό/μπασίστα), ο οποίος υπήρξε καθοδηγητής του και έφτιαξαν μαζί το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Τι και αν σε ζητάω» σε μουσική και ενορχήστρωση του Κώστα Τζούνη και στίχο του Κώστα Ποτζίδη. Στη συνέχεια έρχεται και το δεύτερο του προσωπικό κομμάτι με τίτλο “Δεν μπορώ να σε ξεχάσω”, σε μουσική του ίδιου του Γιώργου Χατζή μαζί με τον Γιώργο Λώρη και στίχους του 2C.

To Σεπτέμβρη του 2017 ο Γιώργος Χατζής αποφασίζει να χτυπήσει μια μεγάλη πόρτα και αυτή είναι της στιχουργού με τις αμέτρητες επιτυχίες, Ελένης Γιαννατσούλια.

Έτσι λοιπόν, η γνωστή στιχουργός παρέα με τον καταξιωμένο συνθέτη Τάκη Μπουγά ετοίμασαν την επόμενη τους επιτυχία, η οποία φέρει τον τίτλο «Κάτι λείπει» και ερμηνεύει ο Γιώργος  Χατζής.

Έχει κάνει συναυλίες για Α.Μ.Ε.Α και την Τρίτη ηλικία και του αρέσει να βοηθά όσους έχουν ανάγκη.

Το “Κάτι λείπει” αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες