Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Σερρών

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των παρ. 3, 6 και 7 του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 ΤΑ) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης», σας παρακαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Σερρών, σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που θα γίνει την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12:30 μ.μ., για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1οΟρισμός  Δικηγόρου  προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Ειρηνοδικείου Σερρών, στην συνεδρίαση για την εκδίκαση της Αγωγής των Τσεσμετζή Κωνσταντίας του Δημητρίου κ.λ.π., κατά του Δήμου Σερρών.

 

ΘΕΜΑ 2ο:  Ορισμός  Δικηγόρου  προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης, στην συνεδρίαση για την εκδίκαση της Αγωγής της Ευθυμίας Μπουρμπουτσιώτου του Ιωάννη, κατά του Δήμου Σερρών.

 

ΘΕΜΑ 3ο:  Ορισμός  Δικηγόρου  προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, στην συνεδρίαση για την εκδίκαση της Προσφυγής των Σωτήριου Παυλίδη του Ιωάννη κ.λ.π., κατά του Δήμου Σερρών.

 

ΘΕΜΑ 4οΟρισμός  Δικηγόρου  προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, στην συνεδρίαση για την εκδίκαση της Προσφυγής της Ελένης Τριανταφυλλίδου του Κωνσταντίνου, κατά του Δήμου Σερρών.

ΘΕΜΑ 5οΟρισμός  Δικηγόρου  προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, στην συνεδρίαση για την εκδίκαση της Προσφυγής της Ομόρρυθμης Εταιρείας “Ι. ΖΑΡΑΦΙΔΗΣ – Μ. ΧΑΤΖΗΠΑΖΑΡΛΗΣ Ο.Ε.”, με την επωνυμία “Ο ΒΛΑΧΟΣ”, κατά του Δήμου Σερρών.

 

ΘΕΜΑ 6οΟρισμός  Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, στην συνεδρίαση για την εκδίκαση της Προσφυγής του Σταύρου Κόνδου του Νικολάου, κατά του Δήμου Σερρών.

 

ΘΕΜΑ 7οΟρισμός  Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει  τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, στην συνεδρίαση για την εκδίκαση της Προσφυγής του Ιωάννη Φάκη του Βασιλείου, κατά του Δήμου Σερρών.

 

ΘΕΜΑ 8οΟρισμός Δικηγόρου  προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, στην συνεδρίαση για την εκδίκαση της Αγωγής των Ηλία Ηλιάδη του Αστερίου κ.λ.π., κατά του Δήμου Σερρών.

 

ΘΕΜΑ 9οΟρισμός  Δικηγόρου  προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, στην συνεδρίαση για την εκδίκαση της Αγωγής των Εμμανουήλ Αναστασιάδη του Γεωργίου κ.λ.π., κατά του Δήμου Σερρών.

 

ΘΕΜΑ 10ο: Ορισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, στην συνεδρίαση για την εκδίκαση της Προσφυγής των Ελπίδας χήρας Χαρίλαου Κοντού κ.λ.π., κατά του Δήμου Σερρών.

 

ΘΕΜΑ 11οΟρισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Ειρηνοδικείου Σερρών, στην συνεδρίαση για την εκδίκαση της Αγωγής (Διαδικασία Εργατικών Διαφορών) των Κωνσταντίνου Δελιά του Σωτηρίου κ.λ.π., κατά του Δήμου Σερρών.

 

ΘΕΜΑ 12ο: Ορισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, στην συνεδρίαση για την εκδίκαση της Προσφυγής της “ΚΟΥΑΤΡΟ ΚΑΦΕ Ι.Κ.Ε.”, κατά του Δήμου Σερρών.

 

ΘΕΜΑ 13οΟρισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, στην συνεδρίαση για την εκδίκαση της Προσφυγής του Νικολάου Κρέτση του Κωνσταντίνου, κατά του Δήμου Σερρών.

 

ΘΕΜΑ 14οΟρισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, στην συνεδρίαση για την εκδίκαση της Προσφυγής των Κωνσταντίνου Χορτομάρη του Βασιλείου κ.λ.π., κατά του Δήμου Σερρών.

ΘΕΜΑ 15οΟρισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, στην συνεδρίαση για την εκδίκαση της Προσφυγής του Δημητρίου Συκά του Παναγιώτη, κατά του Δήμου Σερρών.

 

ΘΕΜΑ 16οΟρισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, στην συνεδρίαση για την εκδίκαση της Προσφυγής του Απόστολου Γανίτη του Ιωάννη, κατά του Δήμου Σερρών.

 

ΘΕΜΑ 17οΟρισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, στην συνεδρίαση για την εκδίκαση της Προσφυγής του Δημητρίου Σφυρικλά του Νικολάου, κατά του Δήμου Σερρών.

 

ΘΕΜΑ 18οΟρισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, στην συνεδρίαση για την εκδίκαση της Αγωγής των Ιπποκράτη Μαυρομάτη του Εμμανουήλ κ.λ.π., κατά του Δήμου Σερρών.

 

ΘΕΜΑ 19οΟρισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, στην συνεδρίαση για την εκδίκαση της Αγωγής των Μάλαμα – Σουργκούνη Αναστασίας του Κωνσταντίνου κ.λ.π., κατά του Δήμου Σερρών.

 

ΘΕΜΑ 20οΟρισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, στην συνεδρίαση για την εκδίκαση της Αίτησης Καθορισμού Προσωρινής Τιμής Μονάδος Αποζημίωσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, κατά του Δήμου Σερρών.

 

ΘΕΜΑ 21ο: Έγκριση  του πρακτικού 3  της  επιτροπής  διεξαγωγής διαγωνισμών  αποσφράγισης και ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου του διεθνή ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσίας «Συντήρηση κοινοχρήστων χώρων πρασίνου Δημοτικής Ενότητας Σερρών του Δήμου Σερρών», προϋπολογισθείσας αξίας 400.000,00 € χωρίς Φ.Π.Α. και 496.000,00 € με Φ.Π.Α. και ανακήρυξη οριστικού αναδόχου.

 

ΘΕΜΑ 22ο: Έγκριση  του  πρακτικού 3 της  επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμών  αποσφράγισης  και ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσίας «Συντήρηση κοινοχρήστων χώρων πρασίνου Δημοτικής Ενότητας Σκουτάρεως του Δήμου Σερρών», προϋπολογισθείσας αξίας 107.000,00 € χωρίς Φ.Π.Α. και 132.680,00 € με Φ.Π.Α. και ανακήρυξη οριστικού αναδόχου.

 

ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση  του πρακτικού ΙΙ της επιτροπής  διεξαγωγής  διαγωνισμών  αποσφράγισης  και ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια σταθεροποιητή τάσης (UPS), για τις ανάγκες του Δήμου Σερρών, προϋπολογισθείσας αξίας 5.580,00 € με Φ.Π.Α., με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά με βάσει την τιμή και ανακήρυξη οριστικού αναδόχου.

ΘΕΜΑ 24ο: Αποδοχή ή μη της τιμής  μονάδος  για  οικοπεδικά τμήματα που οφείλει να αποζημιώσει τον Δήμο, λόγω προσκύρωσης, η ιδιοκτησία των κ.κ. α) Σαμαρά Ειρήνης, β) Σαμαρά Σουλτάνας και γ) Μπατάκη Δημητρίου.

 

ΘΕΜΑ 25ο: Αποδοχή ή μη της τιμής μονάδος για οικοπεδικά τμήματα  που  οφείλει  να αποζημιώσει ο Δήμος, λόγω ρυμοτομίας, στην ιδιοκτησία των κ.κ. α) Κασάπη Θεοδώρου, β)  Γεωργίου Ευαγγελίας και γ) Παπάζη Μαρίας.

 

ΘΕΜΑ 26ο: Αποδοχή ή μη της τιμής μονάδος για οικοπεδικό τμήμα  που  οφείλει  να αποζημιώσει ο Δήμος, λόγω ρυμοτομίας, στην ιδιοκτησία της κας Παναγιωτίδου Σοφίας.

 

ΘΕΜΑ 27οΈγκριση  και διάθεση πιστώσεων δαπανών του Δήμου Σερρών, οικονομικού έτους  2018, που αφορούν την πληρωμή οφειλών παρελθόντων ετών.

 

ΘΕΜΑ 28οΑνάκληση  της υπ΄ αρ. 747/2017 ΑΟΕ  και ψήφιση-διάθεση πίστωσης, για την οικονομική ενίσχυση συμπολίτισσάς μας, λόγω πυρκαγιάς.

 

ΘΕΜΑ 29οΈγκριση  πραγματοποίησης δαπάνης, για  την  συμμετοχή  υπαλλήλου του Δήμου μας σε εκπαιδευτικό σεμινάριο.

 

ΘΕΜΑ 30ο: Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας τεσσάρων (4) βιβλίων για την υποβοήθηση του έργου της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Σερρών, συνολικού ποσού 280,00 € με Φ.Π.Α.

 

ΘΕΜΑ 31ο: Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας ειδών τυπογραφείου (σφραγίδες, ταμπέλες κ.λ.π.), για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Σερρών, έτους 2018, συνολικού ποσού 1.000,00 € με Φ.Π.Α.

 

ΘΕΜΑ 32ο: Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης συνδρομητικής υπηρεσίας ενημέρωσης  πολεοδομικής και κατασκευαστικής Νομοθεσίας, έτους 2018.

 

ΘΕΜΑ 33ο: Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης για έργα κ.λ.π. της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σερρών.

 

ΘΕΜΑ 34ο: Έγκριση  πραγματοποίησης δαπάνης για υπηρεσίες / προμήθειες κ.λ.π.  της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σερρών.

 

ΘΕΜΑ 35ο: Έγκριση  των πρακτικών 1 και 2  της  επιτροπής  διεξαγωγής διαγωνισμών  αποσφράγισης και ελέγχου δικαιολογητικών συμμετοχής, τεχνικών και οικονομικών προσφορών του διεθνή ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια αμόλυβδης βενζίνης, για τις ανάγκες του Δήμου Σερρών, προϋπολογισθείσας αξίας 41.440,00 € χωρίς Φ.Π.Α. και 51.385,60 € με Φ.Π.Α.

 

ΘΕΜΑ 36ο: Ορισμός  εξωτερικού  συνεργάτη  δικηγόρου,  για  εκπροσώπηση του Δήμου Σερρών, ένεκα ασθενείας της κας Μαρίας Τσινίκα, σε συνδυασμό με τη νομική

πολυπλοκότητα της υπόθεσης.

 

 

ΘΕΜΑ 37οΟρισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, στην συνεδρίαση για την εκδίκαση της Προσφυγής του Αλεξάνδρου Δόγκα του Θωμά, κατά του Δήμου Σερρών.

 

ΘΕΜΑ 38οΈγκριση  και διάθεση πιστώσεων και συνέχιση της παροχής υπηρεσιών του τμήματος Αποκομιδής και Ανακύκλωσης της Διεύθυνσης Καθαριότητας για το έτος 2018.

 

ΘΕΜΑ 39οΈγκριση πραγματοποιήσης δαπάνης για υπηρεσία Σύνδεσης με 24ωρο κεντρικό σταθμό λήψης σημάτων για κεντρική είσοδο Δήμου – Ταμείου- Τμήμα Προγραμματισμού – Ληξιαρχείου – DATA ROOM έτους 2018 ποσού 360,00 ευρώ χωρίς ΦΠΑ & 446,40 ευρώ με ΦΠΑ 24%.

 

ΘΕΜΑ 40οΈγκριση δαπάνης και ψήφιση -διάθεση σχετικής πίστωσης και  έγκριση της 2/2018 μελέτης του τμήματος Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς, για την παροχή υπηρεσίας για διαιτησίες, κριτές αθλητικών δραστηριοτήτων του Δήμου Σερρών.

 

ΘΕΜΑ 41ο:   Έκθεση   εσόδων  –  εξόδων   Δ΄  τριμήνου  2017,   για  τον  έλεγχο  υλοποίησης – εκτέλεσης  του προϋπολογισμού, έτους 2017.