ΚΕΔΗΣ: Κούλουμα στο Δήμο Σερρών

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών διοργανώνει την Καθαρά Δευτέρα, 19/2/2018 τα παραδοσιακά κούλουμα.

Συγκεκριμένα θα διανεμηθούν σαρακοστιανά εδέσματα τόσο στις Δημοτικές όσο και τις Τοπικές Κοινότητες που διοργανώνουν ανάλογες εκδηλώσεις. Θα προσφερθούν λαγάνες, φασόλια, χαλβάς, ελιές, λάδι, κρασί και είδη σερβιρίσματος.

Σημείο αναφοράς για την πόλη των Σερρών θα αποτελέσει και αυτή τη χρονιά το Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, όπου θα προσφερθούν στους παρευρισκόμενους 1500 μερίδες με σαρακοστιανά εδέσματα ενώ θα υπάρξει και μουσική κάλυψη της εκδήλωσης.

Αναλυτικά για τη Δημοτική Κοινότητα Σερρών οι Τοπικές Κοινότητες είναι: Οινούσα, Επτάμυλοι, Ελαιώνας, Μετόχι, Άνω Βροντού, Ορεινή, Άγιος Ιωάννης, Ξηρότοπος.

Για τη Δημοτική Κοινότητα Σκουτάρεως οι Τοπικές Κοινότητες είναι: Κωνσταντινάτο, Κουβούκλιο, Κουμαριά, Αδελφικό, Πεπονιά, Αγία Ελένη, Κάτω Καμήλα, Βαμβακούσα.

Για τη Δημοτική Κοινότητα Προβατά, οι Τοπικές Κοινότητες είναι: Προβατάς, Άνω Μητρούσι, Κάτω Μητρούσι, Αναγέννηση, Βαμβακιά, Μονοκλησσιά, Άνω Καμήλα.

Για τη Δημοτική Κοινότητα Λευκώνα, οι Τοπικές Κοινότητες είναι: Λευκώνας, Καλά Δέντρα, Χριστός.

Πιστή και σε αυτό το ραντεβού της με την παράδοση η Κ.Ε.ΔΗ.Σ εύχεται σε όλους τους Σερραίους Δημότες και σε όλο τον κόσμο χαρούμενη Αποκριά, υγεία και καλή Σαρακοστή.