Σέρρες: Κατέρρευσε ξαφνικά σιδερένια μπάρα και στύλος στο κέντρο – Άγιο είχαν οι οδηγοί

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις 02.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου από πτώση σιδερένιας μπάρας (Χριστουγεννιάτικη) του Δήμου Σερρών στην αρχη της οδου Γεωργίου Παπανδρέου, στην διασταύρωση με την οδό Θεσσαλονίκης, λίγα μέτρα πριν το κεντρικό κτίριο της Αστυνομίας Σερρών. Ευτυχώς δεν εγινε κάποιο ατύχημα και δεν είχαμε θύματα από θαύμα!!!

Αρχικά και χωρίς πίεση από πουθενά, κατέρρευσε οριζόντιος στύλος που στήριζε μαζι με έναν άλλο απέναντι, την σιδερένια μπάρα και έπειτα αυτοι σωριάστηκαν στην μέση του άδειου ευτυχώς δρόμου. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ένας οδηγός ταξί που διέρχονταν την οδο πάτησε την μπάρα και πέρασε από πάνω της στο δρόμο, έχοντας κυριολεκτικά…άγιο!!!

Έπειτα, το ταξί σταμάτησε λίγο πιο κατω και ο πελάτης του έπαθε σοκ, βγήκε έξω και αντιλήφθηκε ότι η σιδερένια πινακίδα θα έπεφτε πάνω στο ταξί, αν περνούσαν λίγα δευτερόλεπτα πιο πριν από το σημείο της πτώσης.

Πιο ψύχραιμος ένας οδηγός μηχανής που ερχόταν από πίσω, σταμάτησε στην ακρη και έβαλε τον σιδερένιο στυλό και την μπάρα στην άκρη στο πεζοδρόμιο, έτσι ώστε να μην εμποδίζουν και να γίνεται ομαλά η διέλευση άλλων οχημάτων.

Όπως μπορείτε να δείτε από την πάνω φωτογραφία, η άκρη του στύλου είναι σάπια και η υγρασία, σαφώς και έπαιξε τον ρόλο της να φύγει από την θέση της αβίαστα, αλλά ήταν αρκετά μέτρα καρφωμένη στη γη.

Να σημειωθεί πως το περιστατικό έγινε Σάββατο τα ξημερώματα και ενώ υπήρχε συχνή κίνηση από οχήματα στην περιοχή.

Η Χριστουγεννιάτικη πινακίδα όπως μας είπαν είναι μόνιμη στην περιοχή. Γρήγορα έσπευσε η Αστυνομία με ενα περιπολικο και διαπίστωσε ότι ο δρόμος είναι ανοικτός για την διέλευση οχημάτων και πεζών. Το πρωί της Κυριακής θα ενημερωθεί ο Δήμος Σερρών για το περιστατικό.

πηγή