«Υγιεινός περίπατος» για τα «λιοντάρια» στις Κρηνίδες

Σε «υγιεινό περίπατο» για τον Πανσερραϊκό Κρι Κρι εξελίχθηκε ο αγώνας του Σαββάτου έναντι των Μακεδόνων Κρηνίδων καθώς τα «λιοντάρια» κυριάρχησαν στο παρκέ σημειώνοντας μια εύκολη νίκη

Ο αγώνας δεν επιδέχεται ιδιαίτερης κριτικής, αφού από την πρώτη κιόλας περίοδο ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι πήρε προβάδισμα 19 πόντων (8-27)

Μετά το πέρας της αναμέτρησης, ο προπονητής των «λιονταριών» κ. Φώτης Κοκολιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων ήταν εμφανής και σ’ αυτό το παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά από την αρχή του αγώνα επιβάλλοντας απόλυτα τον ρυθμό μας και προηγηθήκαμε με 19 πόντους διαφορά στο τέλος της πρώτης περιόδου. Και η συνέχεια όμως ήταν ανάλογη, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές. Το αποτέλεσμα ήταν να πάμε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με σκορ 16-51. Και στο δεύτερο ημίχρονο η εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν παρόμοια».


Μακεδονές Κρηνίδων – Πανσερραϊκός Κρι Κρι: Τελικό: 38-93


Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ (Κοκολιός): Σταματόπουλος 9(1), Γεωργιανός 18, Μπουναρτζής 2, Καρασαββίδης 18, Αναστασιάδης 2, Τσανάκας 1, Χατζηστεφάνου 11(1), Φραγκούλης 5, Παρχαρίδης 6, Γιοβάνης 5, Γρίψιος 16.


M.V.P: Καρασαββίδης Γιώργος