Επιτυχίες των αθλητών του “Μαχητή Σερρών” σε τρέξιμο και ποδήλατο

Μια από τις πιο παραγωγικές Κυριακές ήταν η περασμένη Κυριακή (13/05) για τον Σερραϊκό Σύλλογο. Προσπάθεια του  ΑΠΣ ΜΑΧΗΤΗ είναι η προτροπή των μελών του και όχι μόνο προς τον αθλητισμό.   Φαίνεται πως οι όποιες προσπάθειες αθλητών και μελών του Συλλόγου πιάνουν τόπο μιας και η εκπροσώπηση σε διάφορα αθλήματα με πολύ καλές θέσεις και βάθρα είναι αποτέλεσμα προπόνησης, ταλέντου και αγάπης είτε για το ποδήλατο είτε για το τρέξιμο είτε συνδυασμός των παραπάνω.

Αρχικά οι αθλητές του ΜΑΧΗΤΗ δεν θα μπορούσαν να λείψουν από  τον τοπικό αγώνα ορεινού τρεξίματος “LAILAIS MOUNTAIN RUNNING”.  Ο αγώνας χωρίστηκε σε 2 διαδρομές των 12km και των 27km. Τα αποτελέσματα των αθλητών μας ήταν τα ακόλουθα:

Στα 12χλμ: BABATZIANH MATINA  (17η Γενικής-1η στην 18+), ΓΙΔΟΥΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (9ος Γενικής-9ος στην 40+), ΒΛΑΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (32ος Γενικής -28ος στην 40+), ΚΟΝΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ (49ος Γενικής -45ος στην 40+)

Στα 27χλμ: ΠΟΥΛΙΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ (15ος Γενικής -3ος στην 18+) και ΚΟΥΤΣΟΘΑΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (53ος Γενικής -6ος στην 18+)

Στην συνέχεια αρκετά πιο νότια στις Σπέτσες διοργανώθηκε το “Spetsathlon”, ιδιαίτερα δημοφιλής αγώνας με στοιχεία τριάθλου και σκυταλοδρομίας-ποδηλάτου. Τα αδέρφια ΨΑΡΡΑ μας έκαναν ιδιαίτερα χαρούμενους τερματίζοντας: ΨΑΡΡΑΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ (25ος  -5ος στην 18+)και ΨΑΡΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ (32ος -6ος στην 18+) φέρνοντας την σερραϊκή δυάδα 9η στην σκυταλοδρομία.

Τέλος στην ειδικότητα του Συλλόγου, στην ποδηλασία, σειρά είχαν οι MASTERS και το Πρωτάθλημα Β. Ελλάδος που διεξήχθη στην Μαρώνεια. Σ’ έναν αγώνα αντοχής τύπου σιρκουΐ η ομάδα ανέβηκε στο  βάθρο των νικητών με τους : ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΤΑΥΡΟ (3ος στην MASTERS Γ), ΓΚΟΤΟΥΔΗ ΘΟΔΩΡΟ (4ος στην MASTERS A), ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΣΤΡΑΤΟ (5ος στην στην MASTERS Γ) και ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗ ΜΑΚΗ (8ος στην MASTERS Γ).