Ποδόσφαιρο: Παλαίμαχοι Άρη vs Παλαίμαχοι Αμφίπολης

Είναι γνωστό ότι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Άρη Θεσσαλονίκης δίνουν αγώνες για κοινωφελείς σκοπούς  και προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν μέσω του αθλητισμού τις τοπικές κοινωνίες.

Είναι επίσης γνωστό ότι η περιοχή της Αμφίπολης διαθέτει ιστορικά αθλητικά σωματεία, που αποτέλεσαν φυτώριο για ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε ομάδες των μεγάλων κατηγοριών.

Μετά από πρόσκληση της Ωδής Αμφιπόλεως, οι παλαίμαχοι του Άρη Θεσσαλονίκης – αφού πρώτα ξεναγηθούν από την Ωδή Αμφιπόλεως σε αξιοθέατα της περιοχής – θα αγωνιστούν απέναντι στους παλαίμαχους του δήμου Αμφίπολης, σε αγώνα που θα δοθεί το Σάββατο 26/5/2018 στις 18.00 στο γήπεδο της Πρώτης.

Συνδιοργανωτές είναι όλα τα αθλητικά σωματεία της περιοχής Αμφίπολης και μέρος των εσόδων  θα διατεθεί για την έκδοση του πρώτου Τουριστικού Οδηγού για την περιοχή της Αμφίπολης – Δυτικού Παγγαίου που είναι στην διαδικασία της εκτύπωσης.

Οι συνδιοργανωτές καλούν όλους τους δημότες να τιμήσουν με την παρουσία τους τον αγώνα και να απολαύσουν έναν ξεχωριστό ποδοσφαιρικό θέαμα.