Στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών Extreme Track Days Το σαββατοκύριακο 2-3/6

Mε γνώμονα την ασφάλεια των συμμετεχόντων αλλά και την μεγαλύτερη δυνατή οδηγική ευχαρίστηση και στα πρότυπα των περίφημων track days του εξωτερικού η EXTREME TRACK DAYS ανακοινώνει την δεύτερη φετινή της εκδήλωση στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

Tο Σάββατο 2 Ιουνίου και την Κυριακή 3 Ιουνίου η γνωστή εταιρία θα διοργανώσει στην μεγαλύτερη πίστα της Ελλάδας ολοήμερες οργανωμένες δοκιμές για αναβάτες κάθε επιπέδου.

Πιο συγκεκριμένα η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τέσσερις ομάδες αναβατών για Αρχάριους, Ενδιάμεσους, Προχωρημένους και Αγωνιζόμενους αντίστοιχα.

Πριν την έναρξη του track day θα διεξαχθεί σεμινάριο επεξήγησης κανόνων ασφαλείας στην πίστα, η παρακολούθηση του οποίου θεωρείται υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες.

Ειδική μέριμνα θα υπάρξει για τις ομάδες των αρχαρίων κι ενδιαμέσων, στους οποίους έμπειροι πλοηγοί-εκπαιδευτές θα επιδείξουν τις σωστές αγωνιστικές γραμμές, θα επιλύσουν οδηγικές απορίες και θα επιτηρήσουν την ασφάλειά τους.

Η τοποθέτηση των αναβατών σε κάθε ομάδα θα γίνει βάσει χρονομέτρησης ενώ θα υπάρχει συγκεκριμένο όριο αναβατών ανά κατηγορία.
Τέλος, να σημειωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί και σεμινάριο με βασικές αρχές οδήγησης στην πίστα η παρακολούθηση του οποίου είναι δωρεάν.
Η είσοδος ελεύθερη.