Θυμήθηκαν όμορφες στιγμές οι απόφοιτοι 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου Σερρών

Το Δ.Σ.του Συλλόγου Φίλων – Αποφοίτων 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου Σερρών (πρώην Θηλέων) (Πρόεδρος: Ελένη Κατσαρίδου, Αντιπρόεδρος: Χρύσα Αραπάκη, Γενικός Γραμματέας: Βασίλης Βαλμάς, Ταμίας: Τίνα Μαρασλή, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Νίκος Ιλανίδης) ευχαριστούν θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην παρθενική εκδήλωση του συλλόγου με τίτλο: ”απόψε καλοκαιριάζει”, που πραγματοποιήθηκε στο Roof Garden ”La Vista” του Philippos Xenia Hotel με το Σύλλογο Ελληνογαλλικής Φιλίας Σέρρες-Fosses και ιδιαιτέρως την πρόεδρό του κα. Ρούλα Θεοδωρίδου.

Ήταν πραγματικά μια όμορφη βραδιά,την Πέμπτη 21/6/2018, ημέρα του θερινού ηλιοστασίου, όπου συναντήθηκαν και αντάλλαξαν χαμόγελα και ευχές φίλοι, μαθητές, καθηγητές και απόφοιτοι από το παρελθόν και το παρόν που πέρασαν από το ιστορικό 3ο Γυμνάσιο ή υπηρετούν σ’αυτό.

Η πρόεδρος κα. Ελένη Κατσαρίδου αναφέρθηκε στους σκοπούς της ίδρυσης και τις προσεχείς δράσεις του συλλόγου για την ενημέρωση των μελών του.

 

Μια μοναδική πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων με ποτό, μουσική και ποίηση, γιορτάζοντας ταυτόχρονα ο σύλλογος και την παγκόσμια ημέρα μουσικής με τη μελωδική φωνή της φιλολόγου του σχολείου κας Ζωής Ψαρρά να ερμηνεύει τραγούδια για τον ερχομό του καλοκαιριού, συνοδευόμενη από τον εξαίρετο πιανίστα κ. Μάριο Τσομπανίδη.

Φυσικά ιδιαίτερο τόνο στην εκδήλωση έδωσε η απαγγελία ποιημάτων του Ελύτη από τη φίλη-φιλόλογο κα. Ισιδώρα Μάλαμα και ακούστηκε μελοποιημένη ποίηση και γαλλικά τραγούδια από τη συνάδελφο Γαλλικής Φιλολογίας κα. Σύλβα Γάλβα.

Τέλος την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής κα.Φωτεινή Αραμπατζή, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη μας πατήρ Νεκτάριος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, εκπρόσωποι επιστημονικών και πολιτιστικών συλλόγων, εκπρόσωποι: από τα Γενικά Αρχεία του Κράτους, από την Αρχαιολογική Υπηρεσία, από τον Ερυθρό Σταυρό, εκπρόσωπος του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας, Διευθυντές σχολείων, πολλοί εκλεκτοί συνάδελφοι καθηγητές, πετυχημένοι επιχειρηματίες της πόλης μας και πολλοί άλλοι φίλοι του συλλόγου.

 

Ήταν ένα συγκινητικό αντάμωμα διαφόρων ηλικιών που ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, γιατί όλοι, νομίζω, έχουμε έναν κοινό σκοπό: την υποστήριξη και τη διατήρηση του ιστορικού κτηρίου του 3ου Γυμνασίου.

 

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκρισή σας σε κάθε κάλεσμά μας στο μέλλον, καθώς και τη συμπαράστασή σας, υλική και ηθική, για το καλό του Συλλόγου.
Με εκτίμηση

Εκ μέρους του Δ.Σ

Η Πρόεδρος

Ελένη Κατσαρίδου