Πρωταθλητής και πάλι ο Μαχητής Σερρών

Το περασμένο Σαββατοκύριακο (01-02/09/2018) στην Ξάνθη διεξήχθη το Πρωτάθλημα Β. Ελλάδος  τόσο στην Ατομική Χρονομέτρηση για τις μεγάλες και μικρές κατηγορίες όσο και στην αντοχή μόνο για τις μικρές κατηγορίες.

Το Σάββατο 01 Σεπτεμβρίου διεξήχθη το αγώνισμα αντοχής στις μικρές κατηγορίες σ’ έναν αγώνα τύπου σιρκουϊ κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες με την  θερμοκρασία  να ξεπερνά τους 35 βαθμούς. Οι μικροί μας ήρωες ήταν πρωταγωνιστές για ακόμα μια φορά με τον ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ να ανακηρύσσεται ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ στην ΑΝΤΟΧΗ  στα ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ και να ακολουθεί ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΕΜΠΕΡΗΣ στην 7η θέση. Στα ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ κατέλαβε την 2η θέση και ΑΛΚΗΣ ΣΚΕΜΠΕΡΗΣ την 6η χρωματίζοντας με κίτρινο το βάθρο ακόμα περισσότερο.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 02 Σεπτεμβρίου στην Ατομική Χρονομέτρηση αρχικά οι Master κατάφεραν να τερματίσουν σε πολύ καλές θέσεις παρόλη τη ζέστη και την έλλειψη του απαραίτητου  εξοπλισμού που παίζει μεγάλο ρόλο στο συγκεκριμένο αγώνισμα. Έτσι ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ τερμάτισε 2ος στην Masters Γ, o ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΊΔΗΣ 4ος στην Masters Γ και ο ΓΚΟΥΤΟΥΔΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ 5ος στην Masters Α.  Στην συνέχεια οι μικροί μας αθλητές ήταν ακόμα καλύτεροι με τον ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ να στέφεται ΠΡΩΑΤΘΛΗΤΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ  για το 2018 στην Ατομική Χρονομέτρηση στα ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ και τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΕΜΠΕΡΗ να τερματίζει 8ος στην ίδια κατηγορία. Στα ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ είχαμε και πάλι συμμετοχή στο βάθρο με τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ να καταλαμβάνει την 6η θέση και τον ΑΛΚΗ ΣΚΕΜΠΕΡΗ την 7η.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!