Ανακοίνωση Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας για ελέγχους σε σχολικά λεωφορεία

Από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κ. Πάλλα  ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με τη διενέργεια ελέγχων σε σχολικά λεωφορεία,  με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς:

« Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, συγκροτήθηκαν έκτακτα Μικτά Κλιμάκια Ελέγχου (ΜΚΕ) από  τις Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης προκειμένου να πραγματοποιήσουν στοχευμένα ελέγχους στα σχολικά λεωφορεία.

          Από τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις 11, 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2018 διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση των συγκεκριμένων οχημάτων στην πλειονότητά τους ήταν καλή. Σε κάποιες λίγες περιπτώσεις στις οποίες διαπιστώθηκε ότι δεν πληρούνταν οι απαραίτητες προϋποθέσεις  ασφαλούς κυκλοφορίας, επιβλήθηκαν οι ανάλογες διοικητικές και οικονομικές κυρώσεις.

          Όπως δήλωσε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κωνσταντίνος Πάλλας  « Θα συνεχίσουμε τους ελέγχους των σχολικών λεωφορείων καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους με στόχο την ασφαλή και χωρίς προβλήματα μετακίνηση των μαθητών».