Οι προτάσεις μας σε champions league και europa league

ΣΑΛΚΕ-ΠΟΡΤΟ (g-g και over 2,5)

ΣΑΛΚΕ:Πρεμιέρα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για τη Σάλκε που υποδέχεται την Πόρτο για το 4ο γκρουπ. Οι Γερμανοί έκαναν την υπέρβαση την περασμένη σεζόν τερματίζοντας στη 2η θέση της Μπουντεσλίγκα, πίσω μόνο από την Μπάγερν, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για την επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο κόουτς Τεντέσκο πιστώθηκε μεγάλο μέρος της επιτυχίας, ωστόσο το καλοκαίρι ήταν αρκετά δύσκολο για τους «Βασιλικούς Mπλε» που έχασαν πολύτιμες μονάδες όπως οι ταλαντούχοι Γκορέτσκα και Κέρερ, με τον Σεμπάστιαν Ρούντι να αποτελεί την πιο ηχηρή τους προσθήκη. Το ξεκίνημα της σεζόν πάντως κρύβει πολλές δυσκολίες για τους Γερμανούς που μετρούν ισάριθμες ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

ΠΟΡΤΟ:Από την άλλη, η Πόρτο κατάφερε να δώσει τέλος στην κυριαρχία της Μπενφίκα και να επιστρέψει στην κορυφή μετά από πέντε χρόνια. Ο Σέρτζιο Κόνσεϊσάο παρέμεινε στο τιμόνι των «Δράκων» που έβαλαν και αρκετά λεφτά στα ταμεία τους από πωλήσεις, επενδύοντας τα περισσότερα εξ’ αυτών σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Παρόλα αυτά οι Πορτογάλοι διαθέτουν αρκετούς παίκτες με πλούσια εμπειρία στο κορυφαίο επίπεδο, κάτι που θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν στην ευρωπαϊκή τους πρεμιέρα.

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (2 και over 2,5)

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ:Πρεμιέρα με το… δεξί θέλει να κάνει η Ντόρτμουντ που φιλοξενείται στο Βέλγιο από την Κλαμπ Μπριζ. Μετά από ένα διάλλειμα ενός χρόνου η Μπριζ πήρε και πάλι τα ηνία εντός συνόρων πανηγυρίζοντας τον δεύτερο της τίτλο σε τρεις σεζόν. Με τον Ιβάν Λέκο στο τιμόνι η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο, ενώ με 6 νίκες και 1 ισοπαλία στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου επιβεβαιώνει τις προβλέψεις που την θέλουν και φέτος το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Με το μυαλό στην Ευρώπη η Μπριζ χρειάστηκε το πέναλτι του Βόσεν στις καθυστερήσεις για να λυγίσει τη Λόκερεν και πλέον περιμένει στο «Γιαν Μπρέιντελ» τη Ντόρτμουντ.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ:Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις στα πρώτα τους επίσημα παιχνίδια. Με τον Λουσιάν Φαβρ στην τεχνική τους ηγεσία οι Βεστφαλοί θέλουν να επιστρέψουν και πάλι ενεργά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος στη Γερμανία και μέχρι στιγμής δείχνουν σε καλή κατάσταση μετρώντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία, με πιο πρόσφατο αποτέλεσμα το πειστικό 3-1 επί της Άιντραχτ. Για την ώρα βρίσκεται στη 2η θέση και παρά τις σημαντικές αποχωρήσεις του καλοκαιριού ο στόχος στον όμιλο με τις Μονακό, Ατλέτικο και Μπριζ είναι μόνο η πρόκριση.

ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΕΔΗΠΗΤ