Πρωταθλητής Ελλάδος Σερραίος αθλητής του Μαχητή !!!

Μεταγραφή αεροδρομίου αποδείχτηκε ο αθλητής ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ για τον Σερραϊκό σύλλογο, ερχόμενος  ακριβώς  πριν ένα χρόνο  έδειξε τις ικανότητες και το ταλέντο του σε διάφορους αγώνες που συμμετείχε στοχεύοντας και κατακτώντας πάντα  θέσεις στο βάθρο των νικητών. Με αυτές τις περγαμηνές αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση της οικογένειάς του και της ομάδας του κατηφόρισε στις « ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ» που διεξήχθησαν στην Νέα Μάκρη Αττικής  το Σάββατο 22/09 . Στο αγώνισμα  της αντοχής στην κατηγορία Μίνι-Μικρά  κατάφερε να κόψει πρώτος το νήμα του τερματισμού και τελικά στέφθηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!! Στον ίδιο αγώνα στην κατηγορία Μίνι-Μεγάλα και μετά από πτώση, ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ τερμάτισε στην 25η θέση.

Την ίδια μέρα στα τοπικά λημέρια (Ροδολίβος Σερρών) για τον ΜΑΧΗΤΗ, 2 αθλητές του ακόμα πήραν συμμετοχή στο «Διεθνές Διήμερο» του Π.Ο Βέλους. Οι ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ και ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα  σ’ έναν αγώνα αντοχής των 130χλμ με αρκετά υψομετρικά και με πολύ δυνατές συμμετοχές, τελικά και  οι 2 αρκέστηκαν στην συμμετοχή και την αποκομιδή εμπειριών.

Τέλος την Κυριακή 23/09 στο Μακρυχώρι Καβάλας ο συνήθης εξπέρ του χώματος ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΔΟΥΛΙΔΗΣ τερμάτισε 2ος στην 40+ σε ακόμα έναν αγώνα δείχνοντάς μας πόσο καλά προπονείται και ξέρει το Mtb.

Ο Σερραϊκός Σύλλογος περιμένει όλους τους αθλητές πλέον ως οικοδεσπότης στην «ΑΝΑΒΑΣΗ ΛΑΙΛΙΑ»  που θα διεξαχθεί στις 14/10/2018 με εκκίνηση το «Volta Bar” και τερματισμό στην  κορυφή του Λαϊλιά.