Αγνώριστα τα λιονταράκια έχασαν την πρωτιά

Την ευκαιρία να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο της έχασε η ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού γνωρίζοντας βαριά ήττα εντός έδρας με σκορ 3-0 από τον Άρη για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Οι παίκτες του Νίκου Κατσαβάκη δεν πραγματοποίησαν εμφάνιση ανάλογη με τα προηγούμενα παιχνίδια, υπέπεσαν σε λάθη κι έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα του Πασχάλη Μελισσά να πάρει τη νίκη και να έχει το πλεονέκτημα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Ο Πανσερραϊκός έχει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αιγινιακό και εντός έδρας τον Αγροτικό Αστέρα στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν, έχοντας κι ένα ρεπό, ενώ ο Άρης  θα δώσει μόνο ένα παιχνίδι εντός έδρας με τον Αγροτικό,  θα πάρει όμως τους τρεις βαθμούς από τον Πανθρακικό (που έχει αποχωρήσει).

Νίκος Κατσαβάκης: «Το βαρύ σκορ αδικεί την προσπάθεια μας».

Ο προπονητής της ομάδας Νέων του Πανσερραϊκού Νίκος Κατσαβάκης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην ΕΡΤ Σερρών: «Σίγουρα δεν είμαι ευχαριστημένος και από την απόδοση και φυσικά και από το αποτέλεσμα που είναι ένα βαρύ σκορ. Κρίμα για την προσπάθεια που κάναμε. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και καθαρά από ατομικά λάθη ο Άρης άνοιξε το σκορ. Δυστυχώς από λάθη δεχτήκαμε και τα άλλα δύο τέρματα. Είναι βαρύ το σκορ και είναι άδικο για την προσπάθεια που κάναμε φέτος από την αρχή της χρονιάς».

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Ν.Κατσαβάκης): Κασίμης, Ιβαντζίκης, Σαμαράς (78ο  Μπουτάκογλου), Βάσσος, Μακούσης, Γεωργαντάς (75ο  Μητρούσκας), Βάκουλης (30ο  λ.τ. Γκάλιος) (70ο Παπαρίζος), Χριστοφορίδης (78ο Καρακώστας), Ουζουνίδης, Βουδουρίδη (65ο  Πέτρου), Βασιλειάδης

Δύο γνωστά πρόσωπα στους Σερραίους φιλάθλους βρίσκονταν στον πάγκο της ομάδας του Άρη. Ο προπονητής Πασχάλης Μελισσάς (είχε αγωνιστεί στον Απόλλωνα Παραλιμνίου την περίοδο 2002-04) και ο υπεύθυνος ανάπτυξης υποδομής της ΠΑΕ Άρης Κώστας Κωνσταντινίδης (είχε φορέσει τη φανέλα του Πανσερραϊκού στην Α εθνική την περίοδο 1989-1991).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Άρης 13(5)
  2. Πανσερραϊκός 12(6)
  3. Αιγινιακός 7(4)
  4. Αγροτικός Αστέρας 6(5)
  5. Πανθρακικός 0(6)

Πηγή