Κώστας Θάνος: «Στις Σέρρες για προετοιμασία η Εθνική ομάδα»

Την απόφαση της ομοσπονδίας πάλης να φέρει το καλοκαίρι στις Σέρρες την Εθνική ομάδα παίδων για να προετοιμαστεί στους ξενώνες του Δήμου Σερρών στη Χρυσοπηγή ανακοίνωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρώην πρόεδρος Κώστας Θάνος.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης επισκέφθηκε με τον Αντιπρόεδρο Στέργιο Λεωνάκη,  παράγοντες της ομοσπονδίας και το Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη τις εγκαταστάσεις στη Χρυσοπηγή και με δηλώσεις του στην ΕΡΤ Σερρών εμφανίστηκε εντυπωσιασμένος: «Επισκεφθήκαμε τους ξενώνες της Χρυσοπηγής ως μέλη της ομοσπονδίας κι έχουμε μείνει έκπληκτοι διότι αυτοί οι ξενώνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός από φιλοξενία αθλητών που έγινε τώρα για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και για την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας. Φέτος, έχουμε μιλήσει με το Δήμαρχο  θα έρθει εδώ η Εθνική ομάδα των Παίδων ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα γίνει 2 με 9 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. Η εθνική ομάδα με περισσότερους από 60 αθλητές θα προετοιμαστεί εδώ το καλοκαίρι για αρκετές ημέρες. Αξίζουν συγχαρητήρια και στους ανθρώπους που είναι εδώ και συντηρούν τα κτίρια αλλά και στη Δημοτική αρχή που ανέλαβε το 2011 να το ανακατασκευάσει. Πιστεύω ότι οι εγκαταστάσεις εδώ είναι κάτι πολύ σημαντικό για το Δήμο Σερρών και για την πόλη, μπορούν να προσελκύσουν  πάρα πολλές ομοσπονδίες και Εθνικές ομάδες για να κάνουν προετοιμασία εδώ. Η θέληση και η διάθεση της ομοσπονδίας μας είναι να συνεχίσει τη συνεργασία με το Δήμο Σερρών αλλά και να φέρνει και τις Εθνικές της ομάδες εδώ για προετοιμασία. Πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες ομοσπονδίες για να γίνει ένα προπονητικό αθλητικό κέντρο εδώ στο πανέμορφο τοπίο της Χρυσοπηγής».

Να υπογραμμίσουμε ότι οι ξενώνες του Δήμου Σερρών στη Χρυσοπηγή ανακαινίστηκαν το 2011, έχουν διακόσια κρεβάτια σε πενήντα δωμάτια και θέρμανση. Τα τελευταία χρόνια φιλοξενούνται σε αυτούς από το Δήμο Σερρών πολιτιστικοί σύλλογοι.

ΠΗΓΗ