Η Ελπίδα Σκουτάρεως κυπελλούχος Ε.Π.Σ. Σερρών

Η Ελπίδα Σκουτάρεως είναι η κυπελλούχος της Ε.Π.Σ. Σερρών για το 2017 κερδίζοντας στον τελικό της διοργάνωσης 2-0 τη Δόξα Λιθοτόπου με δύο τέρματα του Αλέξανδρου Πασχαλούδη και του Σάκη Γκόγκα.

Ο αγώνας ήταν πραγματική γιορτή για το Σερραϊκό ποδόσφαιρο αφού η απόλυτα πετυχημένη διοργάνωση από τη διοίκηση της Ένωσης σε συνδυασμό με την παρουσία 2000 φίλων του ποδοσφαίρου συνέθεσαν το όμορφο σκηνικό στον τελικό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Σερρών. Ο αγώνας κρίθηκε στην ποιότητα και την εμπειρία των παικτών της Ελπίδας Σκουτάρεως ενώ τα συγχαρητήρια αξίζουν και στη Δόξα Λιθοτόπου που απέδειξε ότι δίκαια έφτασε στον μεγάλο τελικό. Οι κυπελλούχοι προηγήθηκαν στο 20ο με τον αρχηγό τους Αλέξανδρο Πασχαλούδη, η Δόξα Λιθοτόπου έχασε μοναδικές ευκαιρίες με τους Μπογιατζή και Γρούλιο, ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης τα έπαιξε όλα για όλα με την είσοδο των Ζαχαριάδη, Ζιγκερίδη και Σαββίδη αλλά ο Αλέξης Γκράτσιος (που όπως είπε ήταν υπηρεσιακός, για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να συνεχίσει και αύριο θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής) διαχειρίστηκε καλά το παιχνίδι, η ομάδα του κράτησε το μηδέν και κατάφερε με τον Σάκη Γκόγκα να κάνει το 2-0 στο τέλος του αγώνα.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής απονέμει το κύπελλο στους νικητές

Τα γκολ:

20ο  Σέντρα του  Ζαχαριά  από τα αριστερά, ο Αλέξανδρος Πασχαλούδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0).

94ο Γκολ με τη σφραγίδα του Σάκη Γκόγκα. Ο υψηλόσωμος φορ με ατομική προσπάθεια και με αντιπάλους δύο αμυντικούς, με εκπληκτικό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Το κύπελλο ψηλά από τα χέρια του Αλέξανδρου Πασχαλούδη

Δόξα Λιθοτόπου (Μπ. Χρυσοστομίδης): Ματενόγλου, Ιακωβίδης, Αβραμίδης, Τρούπης, Δημητρίου(72ο  Ζαχαριάδης), Σαββίδης Σταυρ Αν., Μπογιατζής(53ο Ζιγκερίδης), Μουτίδης, Γρούλιος, Παπαδόπουλος(84ο  Σαββίδης Στεφ Αν.), Σιδηρόπουλος

Ελπίδα Σκουτάρεως (Αλ. Γκράτζιος): Νικολούδης, Κουτζαβασίλης, Κωφοκώτσιος, Αντωνογλούδης(64ο  Σιδηρόπουλος), Ουζούνογλου(81ο Στεφανίδης), Μουσικάκης, Τάντιτς(71ο  Κεχαγιάς), Δίγγας, Πασχαλούδης, Γκόγκας, Ζαχαριάς

 

ΠΗΓΗ