Κατάγονται απο την Δράμα…Αναστατώνουν την Αθήνα… και λέγονται Dinamis…Ας τις γνωρίσουμε.

Η Μαρία και η Ελένη Ντίνα μιλούν στο goserres.gr… 
1.Απο που κατάγεσται;
Η καταγωγή μας είναι από την Δράμα και συγκεκριμένα απο το μικρό χωριό της Προσοτσάνης.
2.Πότε έγινε η πρώτη επαφή με το τραγούδι;
Από πολύ μικρή ηλικία ασχολούμαστε με την μουσική και το τραγούδι ήρθε σιγά σιγά όταν σε ηλικία των πέντε ετών η μία τραγουδούσε και η άλλη έπαιζε πιάνο και προσπαθούσε να κάνει δεύτερες.
3.Επαγγελματικά από πότε ασχολείστε;
Όλα ξεκίνησαν απο την Ονειρούπολη Δράμας όπου κάναμε την πρώτη μας συναυλία και έναν χρόνο αργότερα δηλώσαμε συμμετοχή στο X Factor φτάνοντας στα Live Shows μέσα από το οποίο μας προσέγγισε ο Νίκος “NiVo” Βουρλιώτης και κάναμε το πρώτο μας δισκογραφικό βήμα σε συνεργασία μαζί του που λέγεται “Μες το φιλί μου”.
4. Ασχολείστε με κάτι άλλο εκτός από το τραγούδι;
Σπουδάζουμε παράλληλα η μια Διοίκηση Οικονομίας Τουρισμού και η άλλη Μουσικολογία στη Φιλοσοφική Σχολή.
5.Με ποιους καλλιτέχνες θα θέλατε να συνεργαστείτε;
Με πάρα πολλούς καλλιτέχνες θα θέλαμε να συνεργαστούμε αλλά η αλήθεια είναι οτι με κάποιους απ’αυτούς ήδη έχουμε καταφέρει και είμαστε πολύ ευγνώμων για αυτό.
6.Που σας βρίσκουμε αυτή την περίοδο;
Αυτή την περίοδο εμφανιζόμαστε για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν στο Frangelico, με τον Νίκο Μαρκόπουλο, Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάκη Αρσενίου.
7.Θα πηγαίνατε ξανά σε reality ;
Επειδή ακριβώς έτσι ξεκινήσαμε επαγγελματικά τα πρώτα μας βήματα δεν θα θέλαμε να τα ζήσουμε ολα από την αρχή. 8.Τι να περιμένουμε απο εσάς στο μέλλον; Σύντομα κυκλοφορούμε ένα street-single το οποίο γράψαμε μόνες μας όπου διηγούμαστε μια δική μας ιστορία και ελπίζουμε να σας αρέσει!!!
8.Τι να περιμένουμε απο εσάς στο μέλλον;
Σύντομα κυκλοφορούμε ένα street-single το οποίο γράψαμε μόνες μας όπου διηγούμαστε μια δική μας ιστορία και ελπίζουμε να σας αρέσει!!!