8 λόγοι για να φτιάξετε επαγγελματική σελίδα για την επιχείρησή σας

Χρειάζεται να έχω επαγγελματική σελίδα; Ποια τα οφέλη διατηρώντας μια ιστοσελίδα για την επιχείρησή μου;

 

1. Μια σύγχρονη ιστοσελίδα δείχνει μια σύγχρονη επιχείρηση!

Στην εποχή που το διαδίκτυο είναι το Νο1 μέσο στην προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς άτομα από όλες τις ηλικίες ασχολούνται διαρκώς με αυτό, γιατί εσείς και η επιχείρησή σας να απέχετε από αυτό;
Φτιάχνοντας μια ιστοσελίδα δίνεται στην επιχείρησή σας μια θέση στη μεγάλη αγορά του διαδικτύου, δείχνοντας ότι ακολουθείται τους σύγχρονους ρυθμούς.

 

2. Διατηρώντας μια ιστοσελίδα, ανεβάζετε το κύρος και την αξιοπιστία της εταιρείας σας.

Σχεδόν όλοι πλέον αναζητούν μια υπηρεσία ή ένα προϊόν στο διαδίκτυο. Πόσοι είναι αυτοί που εμπιστεύονται επιχειρήσεις χωρίς διαδικτυακή παρουσία; Ποιος ο λόγος να μη γνωρίζουν την επιχείρησή σας μέσα από την ιστοσελίδα σας;

3. Μια ιστοσελίδα είναι όπως μια ανοιχτή επιχείρηση 24 ώρες την ημέρα!

Με μια ιστοσελίδα είστε συνεχώς ανοιχτά σε όλο το διαδικτυακό κοινό που μπορεί να γνωρίσει τα προϊόντα σας ή και τις υπηρεσίες σας χωρίς να χρειάζεται να πληρώνετε υπαλλήλους για αυτό.

 

4. Η ιστοσελίδα είναι πολύτιμη πηγή πληροφοριών

Ανέξοδα μπορείτε να παρέχετε στους πελάτες σας περιγραφή των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρετε μέσα από φωτογραφίες και video, να τους ενημερώνεται για τα νέα σας προϊόντα χωρίς το κόστος των φυλλαδίων και της διανομής. Έτσι, μαθαίνουν γρήγορα και εύκολα ότι σας ενδιαφέρει να προωθήσετε. Τέλος, μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις μέσω ηλεκτρονικής φόρμας και να πάρουν τις απαντήσεις που θέλουν.

 

5. Διεύρυνση του πελατολογίου σας

Με τη δική σας ιστοσελίδα «σπάτε» τα γεωγραφικά σύνορα της επιχείρησής σας και αυξάνεται τις πωλήσεις σας. Όπου και αν είναι το φυσικό σας κατάστημα – επιχείρηση, δεν έχει πια σημασία. Σας βρίσκουν εύκολα και γρήγορα!

 

6. Διατήρηση ιστοσελίδας = μόνιμη χωρίς κόστος διαφήμιση στο internet!

Με την κατασκευή της ιστοσελίδας σας έχετε μόνιμη προβολή και μόνιμη διαφήμιση της εταιρείας σας στο χώρο του διαδικτύου. Παρουσιάζεται και ενημερώνεται εύκολα και όσο συχνά θέλετε τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις δραστηριότητές σας, χωρίς να χρειάζεστε αυξημένα κόστη διαφήμισης σε άλλα site που θα σας προσφέρουν συγκεκριμένο χώρο που δεν αρκεί να παρουσιάσετε όλα τα προϊόντα σας και που δεν θα αυξήσουν τις πωλήσεις όσο εσείς επιθυμείτε.

 

7. Η κατασκευή ιστοσελίδας φέρνει επιπλέον κέρδη!!

Πλέον μπορείτε να ανταγωνιστείτε με ίσους όρους με άλλες μεγαλύτερες εταιρείες του τομέα σας. Γιατί να μην αγοράσουν τα δικά σας προϊόντα και υπηρεσίες στο διαδίκτυο; Γιατί να μην αυξήσετε τις πωλήσεις και τα κέρδη σας; Χιλιάδες πελάτες σας περιμένουν στο διαδίκτυο.

 

8. Μια ιστοσελίδα δίνει πλεονέκτημα σε μια διαφημιστική καμπάνια

Μπορείτε να συνδέσετε το site σας με διαφημιστικές καμπάνιες όπως Google words, Facebook κτλ, δημιουργώντας μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα για την επιχείρησή σας.

 

Αν η εταιρεία σας δεν έχει ιστοσελίδα, οι μόνοι που επωφελούνται είναι οι ανταγωνιστές σας που έχουν ήδη μια ιστοσελίδα!

 

Στην κατασκευή ιστοσελίδας χρειάζεστε έμπειρους και αξιόπιστους επαγγελματίες.
Στην KnZ web & apps σας βοηθάμε να εκμεταλλευτείτε το διαδίκτυο σωστά. Εκτός από τις τεχνικές υπηρεσίας μας , σας παρέχουμε και συμβουλές για τη σωστή επιχειρηματική προβολή σας. Δημιουργούμε σύγχρονες δυναμικές ιστοσελίδες που φέρνουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα, είναι απόλυτα φιλικές και λειτουργικές στους επισκέπτες σας μέσα από οποιοδήποτε συσκευή (pc, tablet, κινητό τηλέφωνο) και επιτρέπουν την προσθήκη και ανανέωση της ιστοσελίδας από τον ιδιοκτήτη χωρίς να χρειάζεται να έχει τεχνικές γνώσεις. Συζητήστε μαζί μας για τις προοπτικές που υπάρχουν για τη δική σας επιχείρηση στο χώρο του διαδικτύου.