Η δεύτερη ανοικτή προπόνηση DRAGSTER Από την Race Way-400

Στο Αυτοκινητοδρόμιο την Παρασκευή
Η δεύτερη ανοικτή προπόνηση DRAGSTER
Από την Race Way-400

Ταχύτητα, γκάζια, καπνός την Παρασκευή 21 Απριλίου στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών κατά τη διάρκεια της δεύτερης προπόνησης Dragster αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών με διοργανώτρια την Race Way.
Ο νέος αυτός κύκλος ανοικτών προπονήσεων (που έχει ανοίξει την Παρασκευή 24 Μαρτίου με τη στήριξη και των φορέων του αθλήματος), αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον όλων όσων ασχολούνται με το δημοφιλές dragster, αλλά και με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό γενικότερα.
Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αναφέρει τα εξής:
«Η εταιρεία μας έχει σχεδιάσει την εκδήλωση Race Way-400 (RW 400) στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, με στόχο να γίνει θεσμός που θα εμπλουτίσει τον τομέα της αυτοκίνησης και του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
»Οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν-εκτός του Πρωταθλήματος-σε μία ακόμη διοργάνωση και ν’ απολαύσουν την κόντρα με το χρόνο στα 400 μέτρα της πίστας.
»Επίσης, δίνεται η δυνατότητα στους ερασιτέχνες, αλλά παθιασμένους οδηγούς που έχουν «φτιαγμένα» αυτοκίνητα ή μοτοσυκλέτες και δεν είχαν μέχρι τώρα την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε κάποια διοργάνωση, να τρέξουν μ’ αντίπαλο το χρονόμετρο στην σερραϊκή πίστα.
»Με την συγκεκριμένη διοργάνωση, λοιπόν, θα καλυφθούν οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της αυτοκίνησης, ενώ παράλληλα και η επιθυμία όσων δεν έτυχε να πάρουν μέρος σε παρόμοια εκδήλωση, να δοκιμάσουν-επί τέλους-τα αυτοκίνητα, τις μοτοσυκλέτες τους, αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό σε ένα οργανωμένο event.
»Κι όλα αυτά στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, το μοναδικό της χώρας που πληροί τις προδιαγραφές των διεθνών ομοσπονδιών και διαθέτει τις απαιτούμενες υποδομές σε κάθε επίπεδο».

Τιμή εισιτηρίου πέντε (5) ευρώ