Η Ρία Τσίγα μιλάει στο goserres.gr.

1.Απο που κατάγεσαι;

Η καταγωγή μου είναι από Άρτα αλλά γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

2.Απο πότε ασχολείσαι με το μόντελινγκ;

Το μόντελινγκ μπήκε στη ζωή μου αμέσως μετά το σχολείο στα 18.

3.Πως έγινε η πρώτη επαφή και πήρες την απόφαση να ασχοληθείς με το χώρο της μόδας;

Ξεκίνησα με διαφημιστικά στην τηλεόραση και έπειτα ακολούθησε η πορεία μου στο mega. Ο κύριος λόγος για να ασχοληθώ ήταν για το χαρτζιλίκι μου, παράλληλα με τις σπουδές μου. Δεν είχα ποτέ «τρέλα» με τον χώρο ούτε το σκεφτόμουν από μικρή ωστόσο όταν μου έγινε πρόταση από το mega από χαρτζιλίκι μετατράπηκε σε full time job και εδραιώθηκα στον χώρο. Μετά επιδείξεις και διαφημιστικά ερχόντουσαν πιο εύκολα. Μετά βίας κάποιες μέρες προλάβαινα να κοιμηθώ, γενικά τότε υπήρχε μόντελινγκ και δουλειές.

4.Με τι ασχολείσαι τον ελεύθερο χρόνο σου;

Τον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι συνήθως με τον σκυλάκο μου κάνοντας βόλτες ή αν έχω περισσότερο χρόνο προτιμώ να φεύγω απ’το κλεινόν άστυ έστω και για μία μέρα.

5. Ποιες συνεργασίες σου έχουν μείνει στην μνήμη και γιατί;

Οι συνεργασίες που θυμάμαι έντονα είναι αυτές που έχω και τις καλύτερες αναμνήσεις. Δεν θα σου πω μεγάλα πιασάρικα ονόματα γιατί για εμένα πάνω απ όλα μετράει η αντιμετώπιση και πως κάποιοι σε κάνουν  μετά από χρόνια συνεργασίας να τους αισθάνεσαι σαν οικογένεια .Θα έλεγα λοιπόν τον οίκο νυφικών «Ναντινα» όπου υπήρξε πολυετή συνεργασία σε Ελλάδα και εξωτερικό (Αγγλία,Γερμανία).

Επίσης με το επιτελείο του Mega λόγω ότι ήμουν 8 χρόνια εκεί τους αισθανόμουν δίπλα μου σαν οικογένεια.Στιγμές χαράς,άγχους,ταξίδια..όλα ήταν εκεί όμορφα,μόνο καλά έχω να θυμάμαι και πραγματικά μου λείπει.Με κάποιες κοπέλες έχουμε παραμείνει κολλητές φίλες από τότε.Γενικά αισθάνομαι τυχερή που δούλεψα σ αυτό το κανάλι γιατί παρά τα όσα ακούγονται και γίνονται στον χώρο εκεί υπήρχε μόνο επαγγελματικό και φιλικό κλίμα.

 

6.Τι θα έλεγες στα νέα παιδιά που ξεκινάνε τώρα;

Στα νέα παιδιά που ξεκινούν τώρα θα έλεγα να έχουν υπομονή και ίσως να δοκίμαζαν και κάτι στο εξωτερικό γιατί εδώ η αγορά πλέον δεν ενδείκνυται.

7.Είδαμε οτι έκανες μια νέα επιχειρηματική κίνηση η οποία ξεκίνησε πριν λίγες μέρες να  ‘τρέχει’, μίλησέ μας λίγο γι’ αυτήν τη στροφή πρός τον τουριστικό τομέα και πως σου ήρθε η ιδέα;

Η αλήθεια είναι ότι από μικρή λόγω των επιχειρήσεων των γονιών μου έχοντας ένα απ’ τα καλύτερα και βραβευμένο εστιατόρια στον άγιο Νικόλαο Κρήτης  + Της τροφοδοσίας τα ξενοδοχεία της Ελούντας όπου λόγω αυτού θα επισκεπτόμουν καθημερινά, μεγάλωσα μέσα στον τουρισμό, είναι ένα κομμάτι που μ’ αρέσει πολύ και έτσι δημιούργησα το  http://www.traveleatwear.com Ένα site με προτάσεις και προσωπικά reviews για Ξενοδοχεία και εστιατόρια. Επίσης τα ταξίδια για εμένα το έχω ξαναπεί ότι δεν είναι απλά lifestyle,είναι ανάγκη ..είναι οξυγόνο!

8.Τι να περιμένουμε από εσένα στο μέλλον;; Ίσως μια νέα έκπληξη;

Stay tuned λοιπόν!!!