3η Ανάβαση Νιγρίτας : Τα προεόρτια για το Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος άρχισαν με τους καλύτερους οιωνούς.

Τα προεόρτια για το Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος άρχισαν με τους καλύτερους οιωνούς.

Ο καιρός εξαιρετικός και η φύση στον δρόμο Χουμνικό–Λαγκάδι, του οποίου μέρος αποτελεί την ειδική διαδρομή του αγώνα, εκπληκτική. Σήμερα δόθηκε η ευκαιρία σε αγωνιζόμενους και οργάνωση να διορθώσουν και να τελειοποιήσουν τα πάντα ώστε αύριο να είναι όλα τέλεια στον αγώνα που τόσο πολύ περιμένουν όλοι οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τα δοκιμαστικά εκκίνησαν στις 11.30 και τελείωσαν στις 16.00, με αποτέλεσμα την χρονική μετατόπιση της παρουσίασης των αθλητών στις 18.00.

Στην κατηγορία 1600 κ. εκ. το παιχνίδι παιζόταν στα δύο πρώτα σκέλη μεταξύ των Χατζηαγγελάκη Άγγελο με Peugeot 106 S16, Γιουβανίδη Παναγιώτη με Citroen ΑΧ και Αναγνωστάκη Κωνσταντίνο με Suzuki Swift Sport έως ότου μπήκε στο παιχνίδι ο Αναστασίου Παναγιώτης με Peugeot 106 S16 ανατρέποντας τα δεδομένα.

Στην κατηγορία 2000 κ. εκ. οι Λάκης Αχιλλέας με Seat Ibiza και Σαρρής Βίκτωρ με Citroen Saxo ανέλαβαν να κονταροχτυπηθούν με την χρονομετρική διαφορά ανάμεσα τους να είναι μόλις ενάμιση δευτερόλεπτο. Στην κατηγορία Sallon/FSA ο Στοίλας Γιάννης οδήγησε σβέλτα αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό εκτός του Πάζη Σωκράτη με BMW E30 ο οποίος επέδειξε αυτοσυγκράτηση οδηγώντας χωρίς πλαγιολισθήσεις.

Στην κατηγορία Saloon/FST ο Λαζαρίδης Κωνσταντίνος με το θηριώδες Mitsubishi Lancer Evo 8 όπως ήταν αναμενόμενο «έσπασε» το χρονόμετρο με τους Μπαλάση Σγουρή Toyota Corolla και Κατσαρό Δημήτρη Mitsubishi Lancer Evo 9 να ακολουθούν από απόσταση. Ο Mario, αυτήν την φορά με Audi R8 LeMans, δεν εμφανίσθηκε για άλλη μια φορά σε απογοήτευση πολλών, ειδικά των μικρών φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο αγώνας θα εκκινήσει αύριο Κυριακή 07.05. στις 11.30 γεγονός που σημαίνει πως ο δρόμος για την ειδική θα κλείσει στις 10.30, όσοι δεν θα μπορέσουν να βιώσουν τον αγώνα από κοντά μπορούν να τον απολαύσουν διαδικτυακά μέσο της επίσημης ιστοσελίδας του ΣΟΑΑΒΕ www.soaave.gr_Γιώργος Παπαδόπουλος

ΠΗΓΗ