Το Αυτοκινητοδρόμιο υποδέχεται το CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL

Η οδήγηση με ασφάλεια, η ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης και η περαιτέρω ανάπτυξη της οδηγικής ικανότητας αποτελούν το βασικό στόχο του California Superbike School, τα μαθήματα του οποίου θα πραγματοποιηθούν στο Αυτοκινητοδρόμιο, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου.


Πρόκειται για μία από τα πλέον αναγνωρισμένα σχολεία ασφαλούς οδήγησης σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα, όπου δραστηριοποιείται με την καθοδήγηση του Σπύρου Κούτρα.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ιστοσελίδα της:

«Το CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL έχει σαν στόχο να διδάξει την τεχνική που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε κάθε στροφή του δρόμου με ασφάλεια και με εμπιστοσύνη στην οδηγική σας ικανότητα. Εάν σας λείπει αυτή η εμπιστοσύνη, τότε μπορούμε να σας βοηθήσουμε να την αποκτήσετε. Θα σας εκπαιδεύσουμε διδάσκοντας τις σωστές τεχνικές για γίνει κάθε στροφή το καλύτερο κομμάτι της διαδρομής σας.
Στόχος μας είναι η συνεχής ανακάλυψη, η βελτίωση και η εφαρμογή των απαραίτητων τεχνικών που μπορούν να περιγράψουν διεξοδικά τη τέχνη της οδήγησης μιας μοτοσυκλέτας. Τεχνικές που μπορούν να εφαρμοστούν από κάθε αναβάτη, ανεξάρτητα το τύπο μοτοσυκλέτας που οδηγεί, την εμπειρία του/της και για όλες τις συνθήκες οδήγησης.
Οι εκπαιδευτές αλλά και όλο το προσωπικό του Σχολείου θα σας περιμένουν για δύο ημέρες γεμάτες γνώση και εκπαίδευση, στα γνωστά υψηλά επίπεδα υπηρεσίας του μοναδικού ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ που λειτουργεί στην χώρα μας.

Μία ημέρα στο Σχολείο είναι γεμάτη γνώση και πρακτική. Ξεκινάει αυστηρά στις 7.15 το πρωί και τελειώνει στις 17.30 το απόγευμα, ενώ περιλαμβάνει:
-Παρουσίαση κανόνων ασφαλείας.
-Την ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο θέμα «οδήγησης μοτοσυκλέτας» από την καλύτερη Ομάδα εκπαιδευτών στο κόσμο.
-5 x 20-λεπτά μαθήματα θεωρίας στην αίθουσα.
-5 x 20-λεπτά πρακτικής στη πίστα.
-Μαθητές-προς-εκπαιδευτή αναλογία 3:1 ή χαμηλότερο ανά γκρουπ.
-Ένας εκπαιδευτής εκτός πίστας για το Επίπεδο Τέσσερα (Level IV)
-Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης για το Επίπεδο Τέσσερα (Level IV)».