Το goserres σας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά των Βλεφαρίδων Extensions

Οι γιορτές πλησιάζουν η ψυχολογία μας ανεβαίνει και εκτός απ’ το να αισθανόμαστε όμορφες θέλουμε να δείχνουμε και όμορφες. Το goserres λοιπόν σε συνεργασία με την κορυφαία Make Up Artist Βίβιαν θα σας αποκαλύψει όλα τα μυστικά που πρέπει να ξέρετε για τις Βλεφαρίδες Extensions.

Για πάμε λοιπόν..

1)Τι είναι οι Βλεφαρίδες εξτένσιονς;

Οι Βλεφαρίδες εξτένσιονς είναι μια μέθοδος που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα! Ουσιαστικά πρόκειται για ψεύτικες τριχούλες σε διάφορα χρώματα με πιο συνηθισμένο το μαύρο, οι οποίες είναι πιο χοντρές και πιο μακριές από τις φυσικές τρίχες που υπάρχουν στα βλέφαρα.

2)Επηρεάζουν τις Βλεφαρίδες μας;

Οι φυσικές μας Βλεφαρίδες έχουν διάρκεια ζωής έως και 2 μήνες. Δηλαδή σε διάστημα 2 μηνών πεθαίνουν και γεννιούνται νέες, πιο δυναμωμένες. Γι αυτό το λόγο και κρατάνε έως 2 μήνες και οι Βλεφαρίδες εξτένσιονς. Αν αποφασίσουμε να μην ξανά βάλουμε ποτέ Βλεφαρίδες οι φυσικές μας απλά θα είναι όπως και παλιά.

3)Πόσο κρατάνε;

Όπως αναφέραμε και παραπάνω κρατάνε έως και 2 μήνες. Δηλαδή στους 2 μήνες έχουν μείνει ελάχιστες από τις ψεύτικες. Γι αυτό συνίσταται στις 3-4 εβδομάδες από την ημέρα εφαρμογής τους, να γίνει η συντήρηση. Δηλαδή να προστεθούν καινούργιες βλεφαρίδες, όπου υπάρχουν κενά, για να είναι και πάλι άψογες.

4)Πόση ώρα διαρκεί η διαδικασία;

Η διαδικασία διαρκεί από 1-2 ώρες ανάλογα με την πυκνότητα των φυσικών μας βλεφαρίδων, από το αποτέλεσμα που θέλουμε να δώσουμε καθώς και από τον επαγγελματία που κάνει την εφαρμογή. Ένας αρχάριος θέλει περισσότερη ώρα από κάποιον που έχει εκπαιδευτεί το χέρι του σε αυτό.

5)Γιατί να επιλέξει κάποιος να κάνει τοποθέτηση ψεύτικων βλεφαρίδων;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Ένας λόγος είναι για οικονομία σε χρόνο και χρήματα. Το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών δεν έχει χρόνο για μακιγιάζ και ντεμακιγιάζ, ούτε χρήματαγια να αγοράζει μάσκαρα και ντεμακιγιάζ ματιών (αξιόλογης εταιρίας) κάθε μήνα. Προτιμάει λοιπόν να έχει εκθαμβωτικό βλέμμα χωρίς κόπο. Ένας άλλος λόγος είναι γιατί το μακιγιάζ στα μάτια είναι αναμφισβήτητα το πιο εντυπωσιακό πάνω στο πρόσωπο μιας γυναίκας και τι καλύτερο από τέλειες πυκνές και μακριές βλεφαρίδες που τονίζουν και το πιο απλό μακιγιάζ ;;;

6)Θέλουν φροντίδα, πως πρέπει να τις περιποιούμαστε;

Όσο πιο καλά περιποιούμαστε τις βλεφαρίδες μας τόσο το καλύτερο. Για μια γυναίκα που τις κακομεταχειρίζεται είναι κατανοητό να μην έχουν τόσο μεγάλη η διάρκεια, όσο για μια που τις προσέχει καθημερινά. Δεν είναι δύσκολο, απλώς πρέπει να αποφεύγουμε να ξεβαφόμαστε με λάδι και γιατί αυτό ;;; Είναι απλό η κόλλα δεν αγαπάει το λάδι, χρησιμοποιώντας λοιπόν λάδι κάνουμε την αφαίρεση τους πιο εύκολη. Δεν τις τραβάμε γιατί μαζί θα αφαιρέσουμε και δικές μας τριχούλες και τις χτενίζουμε καθημερινά με ένα βουρτσάκι.

 

Μην ζηλεύετε λοιπόν τα μοντέλα σε instagram/facebook για το τέλειο μακιγιάζ, γιατί τώρα ξέρετε και σεις το μεγάλο τους μυστικό!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα της Βίβιαν Vivian’s MakeUp World !!!