Γνωρίστε τη Σερραία Τραγουδίστρια Σοφία Πεχλιβάνη, που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο

1.Από που κατάγεσαι;

Αρχικά Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την φιλοξενία και το ενδιαφέρον. Κατάγομαι από τις πανέμορφες Σέρρες, και οι δυο γονείς μου Γεννημένοι και μεγαλωμένοι εκεί.

2.Από πότε ασχολείσαι με τη μουσική;

Με τη μουσική ασχολούμαι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Όλες μου οι αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια είναι συνοδευμένες από ένα μουσικό όργανο. Δεν θα μπορούσα άλλωστε να ξεφύγω από αυτό καθώς μεγάλωσα σ’ ένα σπίτι γεμάτο από μουσική και μουσικούς .
3.Με το τραγούδι πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι;

Όπως ανέφερα και παραπάνω η μουσική ήρθε στην ζωή μου από πολύ νωρίς έτσι και το τραγούδι. Ερασιτεχνικά ξεκίνησα εκεί κάπου στα 15, τραγουδώντας σε διάφορες εκδηλώσεις και σε μαγαζιά του νόμου( Σερρών ) . Αμέσως μετά την αποφοίτηση μου από το λύκειο το τραγούδι πήρε Κύρια θέση στην ζωή μου, έγινε επάγγελμα όπου συνεχίζει και μέχρι σήμερα.

4.Στην οικογένεια ποιος άλλος ασχολείται με τη μουσική;

Στην ερώτηση αυτή πιο εύκολο θα ήταν να σας απαντήσω ποιος δεν ασχολείται με την μουσική γιατί είναι πολύ λιγότεροι.☺️Οι οικογένειες και των δυο γονιών μου απαρτίζονται κατά Πλειοψηφία από μουσικούς και τραγουδιστές ξεκινώντας από τον προπάππου μέχρι και τον νεότερο ξάδερφο που ασχολείται επαγγελματικά με την μουσική.

5.Τι θυμάσαι από την 1η σου εμφάνιση;

Δεν θυμάμαι και πολλά από εκείνη την βραδιά πάντως ο τίτλος που θα της έδινα θα ήταν “το απόλυτο άγχος ”. Ιδρωμένα χέρια , ανασφάλεια , πίεση και οοοολαααα τα συναισθήματα που ακολουθούν . Ευτυχώς είχα στο πλάι μου ανθρώπους που με αγαπούν και με στηρίζουν ακόμα και σήμερα .

6.Στο Λονδίνο πως βρέθηκες ;

Στο Λονδίνο βρέθηκα από καθαρή τύχη και μια σειρά συγκυριών. Μια επαγγελματική πρόταση που δέχτηκα στα τέλη του 2006 με έφεραν εδώ και από τότε ζω και εργάζομαι στο Λονδίνο μόνιμα .

7.Ασχολείσαι με κάτι άλλο εκτός από τη μουσική;

Αποκλειστική ασχολία μου από τότε που εργάζομαι επαγγελματικά είναι η μουσική και ότι έχει να κάνει με αυτήν δηλαδή σύνθεση , live , studio.

8.Στις  Σέρρες πότε θα σε απολαύσουμε Live ;

Θα ήθελα πολύ να σας απαντήσω αλλά πραγματικά δεν ξέρω. Στην Σέρρες έρχομαι 2 εβδομάδες το χρόνο για καθαρά οικογενειακούς λόγους το πρόγραμμα είναι πιεσμένο οι μέρες λίγες όποτε δεν ξέρω αν θα κατάφερνα να κάνω κάτι . Πάντως θα το ήθελα πολύ !!!

9.Τι να περιμένουμε από σένα στο μέλλον;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το μέλλον θα έχει πολύ μουσική . Μετά την επιτυχημένη συνεργασία μου με τον Γιώργο Παπαδόπουλο και την εξαιρετική Νατάσα Θεοδωρίδου. Ευελπιστώ σε Καινούργιες συνεργασίες πολλά τραγούδια, ίσως κάποιο προσωπικό δισκογραφικό εγχείρημα.

10.Που μπορεί να σε ακούσει κάποιος που θα βρεθεί στο Λονδίνο;

Εμφανίζομαι στο Apollo κάθε Παρασκευή και Σάββατο μαζί με εξαίρετους συναδέλφους και θα χαρώ πολύ να σας δω!!!