Στη Δράμα η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών

Στο πλαίσιο της 37ης Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Μοτοσυκλετιστών θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Προσοτσάνης τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι, συνέντευξη τύπου από τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης με σκοπό την ενημέρωση και παρουσίαση της 37ης Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Μοτοσυκλετιστών.

Η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετικό σημείο της Ελλάδος, φέτος όπως και το 2015 επιλέχτηκε η λίμνη Κοκκινογείων, του Δήμου Προσοτσάνης. Η 37η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί από τις 23 Μαΐου έως 28 Μαΐου και αναμένετε να επισκεφτούν το Δήμο Προσοτσάνης χιλιάδες μοτοσυκλετιστές από όλη την Ελλάδα.

Η ΠΣΜ δημιουργήθηκε πριν από 36 χρόνια από τη ΛΕΜΟΤ και συνεχίζεται να διοργανώνεται από την ΜΟΤΟΕ. Είναι ο πολυπληθέστερος και μακροβιότερος συλλογικός θεσμός των μοτοσυκλετιστών με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων των μοτοσυκλετιστών, τη γνωριμία και την ανταλλαγή απόψεων, την προώθηση του υγιούς μοτοσυκλετισμού.

Στο πλαίσιο της 37ης Πανελλήνιας Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Προσοτσάνης τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι, συνέντευξη τύπου από τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης με σκοπό την ενημέρωση και παρουσίαση της 37ης Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Μοτοσυκλετιστών.

dramania.gr