2ο Φεστιβάλ Σερρών-Γιορτή Τέχνης 2018

Ο Σύλλογός μας, διοργάνωσε τον περασμένο Σεπτέμβρη, με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, το «1ο Music and Art Festival – Γιορτή Τέχνης Σερρών 2017». Το Φεστιβάλ αυτό, θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί χωρίς την εθελοντική συμμετοχή καλλιτεχνών και συμπολιτών μας, τη συμπαράσταση του Δήμου σε θέματα πρακτικά, αλλά και την ουσιαστική βοήθεια των τοπικών επιχειρηματιών χορηγών.

Φέτος, ετοιμάζουμε ήδη το  2ο Φεστιβάλ Σερρών-Γιορτή Τέχνης 2018  και οι απαιτήσεις οι δικές μας αλλά και του κόσμου είναι μεγαλύτερες! Αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε, είναι να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης και της συμπαράστασης που εισπράξαμε αλλά και της υπόσχεσης που δώσαμε  για ένα φεστιβάλ που θα μεγαλώνει, θα εξελίσσεται και θα αναβαθμίζεται ποιοτικά!

Το Φεστιβάλ θα είναι φέτος τριήμερο!! 14, 15 και 16 Σεπτεμβρίου, στον ίδιο φιλόξενο χώρο της Ε.Ρ.Τ. Σερρών, (πρώην στρατόπεδο Κολοκοτρώνη). Οι καλλιτέχνες που θα πλαισιώσουν το Φεστιβάλ μας είναι Πανελλαδικής αποδοχής, οπότε και οι απαιτήσεις της οργάνωσης σε ήχο, φωτισμό, εξέδρα και αμοιβές είναι  μεγαλύτερες. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και πάλι, διάφορα είδη μουσικής: Εthnic, Bαλκανική μουσική, Jazz, swing, έντεχνο και ρεμπέτικο. Θα λάβουν χώρα, ταυτόχρονα, παράλληλες δράσεις τέχνης, όπως, μεταμεσονύκτιες προβολές ταινιών, εκθέσεις βιβλίων, χειροποίητων κοσμημάτων, φωτογραφίας, ζωγραφικής, αλλά και κάτι καινούργιο, παιδικές παραστάσεις (Καραγκιόζη, κουκλοθέατρου, αφηγήσεις παραμυθιών) για τους μικρούς μας φίλους!

Για την επιτυχή έκβαση της προσπάθειάς μας, ζητούμε από τους Σερραίους επιχειρηματίες να σταθούν και φέτος αρωγοί και να μας στηρίξουν οικονομικά αλλά και να προβληθούν μέσα από αυτή . Ζητούμε και την βοήθεια των τοπικών ΜΜΕ, ιστοσελίδων και δημοσιογράφων για την υποστήριξη και προβολή του Φεστιβάλ. Η Γιορτή Τέχνης Σερρών του 2018, πρέπει ν’ αρχίσει να ακούγεται πέρα από τα σύνορα του Νομού μας! Αυτός ήταν και είναι ο στόχος μας! ΠΡΕΠΕΙ να πετύχει, για να έχει μέλλον! Το έχει ανάγκη η πόλη μας.

Τέλος προσκαλούμε τους καλλιτέχνες που θέλουν να εκθέσουν τις δημιουργίες τους στο τριήμερο φεστιβάλ του συλλόγου, να δηλώσουν την πρόθεσή τους μέχρι 30 Απριλίου 2018, είτε στο παρακάτω email, είτε με μήνυμα στην σελίδα του συλλόγου στο fb.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε μέσα από το fb την ιστοσελίδα που ετοιμάσαμε: ΓΙΟΡΤΗ ΤΕΧΝΗΣ SERRES MUSIC + ART FESTIVAL                             https://www.facebook.com/giortitexnis      email επικ/νίας:  artfestivalserron@yahoo.com

Τηλέφωνα επικοινωνίας:   6937011433    ή    6972348223  ή    6906147722

Με εκτίμηση

Η πρόεδρος του συλλόγου                                  Ο γραμματέας του συλλόγου

Παγώνα  Κιάκου                                                     Γιώργος   Ελληνούδης