Διαφημίστε την επιχείρησή σας στην τοπική κοινωνία των Σερρών, μέσα από το goserres !!!

263

Η αξία της διαφήμισης στο ίντερνετ σήμερα, είναι αδιαμφισβήτητη. Πόσο μάλλον όταν γίνεται σε στοχευμένο κοινό, που βρίσκεται στην περιοχή σας και ενδιαφέρεται για προϊόντα ή υπηρεσίες, που εσείς προσφέρετε. Σε συνδυασμό μάλιστα με την ενημέρωση και την ψυχαγωγία, η διαφήμιση δεν γίνεται πλέον κουραστική και η απόδοσή της ανεβαίνει κατακόρυφα.

Η ταχύτατη ανάπτυξη του ιστότοπου σε καθημερινή βάση, δημιουργεί ένα ασφαλές και ιδανικό περιβάλλον για να διαφημίσετε ευέλικτα και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ την επιχείρηση, το προϊόν σας ή και τις υπηρεσίες σας.

Το goserres.gr, συμβαδίζοντας με την ραγδαία αναπτυσσόμενη επιστήμη του internet marketing, έχει να σας προτείνει 3 σύγχρονους αλλά και αποδοτικούς τρόπους για να προβάλλεται τη δραστηριότητα σας και να αυξήσετε τα κέρδη σας μέσα από τη σελίδα μας.

 

 • Διαφημίσεις Προβολής  – Display advertising

Τα γνωστά σε όλους μας banners, μια από τις καινοτομίες του ηλεκτρονικού μάρκετινγκ και ταυτόχρονα από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους διαφήμισης στο διαδίκτυο.  Τα banners είναι media, όπως εικόνες ή βίντεο με τα προϊόντα ή το χώρο σας, μέσα από τα οποία μπορείτε να δηλώσετε με λίγα λόγια την ιδιαιτερότητα της επιχείρησης σας και να κάνετε προσιτά τα στοιχεία επικοινωνίας σας ή την ιστοσελίδα σας. Τα banners, με ένα κλικ πάνω τους, παραπέμπουν στην ιστοσελίδα σας ή στα social media πχ. Facebook, twitter κτλ, της επιχειρησής σας και φέρνουν επισκεψιμότητα, που πραγματικά ενδιαφέρεται για το προϊόν σας.

Το μέγεθος μετράει.

Επιλέξτε ανάμεσα σε διαφορετικά μεγέθη  και στις αντίστοιχες εφαρμογές τους για φορητές συσκευές. Ξεχωρίστε εύκολα επιλέγοντας το κατάλληλο για εσάς banner και δώστε νέα ώθηση στην επιχείρηση σας γρήγορα και εύκολα.

Τα μεγέθη είναι 728 x 90px , 300 x 250px

Μπορείτε να διαλέξετε τις σελιδες που θελετε να προβάλλεστε ανάμεσα από μια σειρά κατηγοριών μέσω των οποίων μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς προβλέψεις για το κοινό το οποίο θα έρθει σε επαφή με τη διαφημίση σας.

Ας δούμε όμως επιγραμματικά τις κατηγόριες:

 • Αρχική Σελίδα
 • Νεα
 • Πολιτισμος
 • Ομογένεια
 • Επαγγελματικος Οδηγός
 • Χρήσιμα
 • Lifestyle
 • Αγγελίες

Διαφημιστείτε σε όλες ή σε αυτές που θεωρείτε κατάλληλες και επιτρέψτε στο κοινό μας με ένα κλικ να βρεθεί στο site σας ή ακόμα και στη σελίδα σας στο facebook. Αν δεν έχετε κάποιο landing page(σελίδα την οποία οδηγείται ο χρήστης από την διαφήμιση) μπορούμε να σας προσθέσουμε στον Επαγγελματικό Οδηγό του goserres προκειμένου να πάρουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με έσας οι ενδιαφερόμενοι.

 • Μάρκετινγκ Περιεχομένου – Content marketing

Μια σύγχρονη τάση είναι να γίνεται άμεση διαφήμιση με δημιουργία περιεχομένου.  Έχει αποδειχθεί ό,τι οι αναγνώστες ενημερωτικών magazinos είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες αν τους το προτείνει ένα μέσο το οποίο εμπιστεύονται.

Επιλέξτε το κατάλληλο άρθρο για εσάς, είτε αυτό είναι μια λίστα επιχειρήσεων(?), είτε ένα άρθρο εμπειρία από την ίδια σας την επιχείρηση, μια κριτική ή μια κάλυψη σε κάποια εκδήλωση.

Οι επιλογές είναι αρκετές και μπορούμε να τις συζητήσουμε εκτεταμένα. Κάντε την επιχείρηση σας ψυχαγωγία για τους χρήστες μας και τα απολέσματα θα φανούν άμεσα.

 • Τοποθέτηση Προϊόντος/υπηρεσίας – Native advertising

Τα έξυπνα άρθρα, η πιο σύγχρονη τάση στην διαφήμιση αποτελούν πραγματικό δημοσιογραφικό περιεχόμενο, στοχευμένο γύρω από τον τομέα της  δουλειάς σας.

Αλλά για να καταλάβετε καλύτερα, ας πούμε ό,τι είστε μια εταιρία που δημιουργεί βιολογικά κρασιά. Γράφουμε ένα άρθρο για τις ποικιλίες και τις διαφορές μεταξύ τους και πως αυτό επηρεάζει το κρασί. Παρότι δεν αναφέρεται μέσα στο άρθρο το όνομα της επιχείρησης, οι φωτογραφίες μπορούν να είναι από τους αμπελώνες σας και να σημειώνεται στους υπότιτλους της φωτογραφίας, ότι τα διαφημιστικά banner του άρθρου  είναι για τα κρασιά σας.

Στην ουσία διαφημίζεστε σε ένα πραγματικά ενδιαφέρον άρθρο, που ίσως να το έχετε γράψει και εσείς!

Η νέα εποχή της διαφήμισης σας περιμένει για να σας εντυπωσιάσει, μη διστάζετε μια νέα δοκιμή. Το goserres σας δίνει την δυνατότητα. Με τα διαφορετικά και έξυπνα προγράμματα διαφήμισης, έχουμε την ικανότητα να στοχεύουμε με ακρίβεια το κοινό που απευθύνεστε.Με τη χρήση άμεσης όπως και έμμεσης διαφήμισης, σκοπός μας είναι να περάσουμε το κατάλληλο μήνυμα και να πετύχουμε την σωστή επικοινωνία ανάμεσα σ’ εσάς και τους αναγνώστες μας.

Επικοινωνήστε με την εξειδικευμένη ομάδα marketing συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και αποκτήστε πρόσβαση σε πλήρη ενημέρωση σχετικά με τα ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ του goserres.gr