Μαρία Μαρουσώ Μαρκουίζου: Είναι νέα, ωραία, ταλαντούχα και φτιάχνει μοναδικές δημιουργίες για γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν !!!

1. Από πού κατάγεσαι ;

Κατάγομαι απ τη Νάουσα Πάρου απ’ τη μεριά της μαμάς και από Τήνο απ’ το μπαμπά !!!

2. Τι έχεις σπουδάσει;

Σπούδασα φιλολογία και λαογραφία όμως πάντα μου άρεσε ο χώρος της μόδας.
3. Η στροφή και η ασχολία σου με το χώρο της μόδας πως προέκυψε, ήταν ίσως κάποιο παιδικό όνειρο ;

Η ενασχόληση μου με το χώρο της μόδας ήταν παιδικό όνειρο καθώς σχεδίαζα ρούχα και τα έραβα σαν παιδί .Στη συνέχεια ασχολήθηκα πιο πολύ πήγα, σε πρακτορείο μόδας .

Πήγα επιπλέον σε καλλιστεία στο παρελθόν παίρνοντας ένα τίτλο. Άρχισα να φτιάχνω τα δικά μου χειροποίητα φο -μπιζού και αυτό με γεμίζει ενώ ασχολούμαι και με μοδα και φωτογραφίσεις.

Επίσης είμαι σε πρακτορείο διαφημίσεων και με επέλεξε ο κύριος Τσαουσόπουλος Βαγγέλης, για το κλιπ του κυρίου Κώστα Δόξα και τους ευχαριστώ πάρα πολύ!! Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Κυριάκο Κερανόπουλο που μου έδωσε την ευκαιρία να δώσω τα κοσμήματα μου, στα κορίτσια που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς miss hellenicmodel 2018 συνδυασμένα με τα υπέροχα βραδινά του κυρίου Τρανούλη.
4. Έχουμε δει ότι φτιάχνεις πανέμορφα αξεσουάρ αλλά και μοναδικά γυναικεία ρούχα.. Μίλησε μας λίγο για όλο αυτό..

Ναι, φτιάχνω στο χέρι φο-μπιζού,σκουλαρίκια ,βραχιόλια,κολιέ, τσόκερ, στολίζω τζιν ,πλέκω τσάντες , στολίζω και ράβω μαγιό,στολίζω σαγιονάρες κτλ. Μου αρέσει πολύ και εμπνέομαι από τις τάσεις του εξωτερικού

5. Μίλησε μας λίγο για τις τάσεις της μόδας το καλοκαίρι που μας έρχεται.. Τι θα φορεθεί φέτος ;

Οι τάσεις σύμφωνα με τους ξένους οίκους είναι τα floral, ότι υπάρχει σε λουλούδι στα ρούχα και τα αξεσουάρ ,πολλά κρύσταλλα,πολλά στρας, πολύ λάμψη, υπέροχα κοραλί και πολλά χρώματα και φυσικά πάρα πολύ κόκκινο . Παπούτσια γεμάτα λάμψεις και κρύσταλλα παντού!!

Λουλούδια ακόμα και σε κολιέ, σε βραχιόλια, στέκες, κοκαλάκια, τσάντες, ζώνες κτλ. !!!

6. Ποια είναι τα αγαπημένα σου υλικά ;

Τα αγαπημένα μου υλικά είναι τα υφάσματα από μπρονζέ παγιέτα που θα φορεθεί πολύ το καλοκαίρι, τα στρας, τα κρύσταλλα και ότι λάμπει ..
7. Υπάρχει κάποιος οίκος-σχεδιαστής που από Ελλάδα η εξωτερικό που θαυμάζεις ; Και γιατί;

Ναι ..εμπνέομαι πολύ από Dolce & Gabbana .. συνδυάζει το θηλυκό, το εξωτικό και το σέξι στυλ .. λουλούδια παντού με μια υπέροχη μαγεία, στη γυναικά και μυστήριο!!!
8. Τι μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για σένα;

Εμπνέομαι από μένα τι θα φορούσα εγώ και τις πριγκίπισσες !! Υφάσματα ροζ , χρυσά.. πολυτέλεια, κρύσταλλα κάτι να θυμίζει παραμύθι.. ρομαντισμός.. όλες μας θέλουμε να νιώθουμε πριγκίπισσες!
9. Ποια είναι τα λάθη (στυλιστικά) που κάνουν συνήθως οι γυναίκες στο ντύσιμο τους ;

Νομίζω ότι τίποτα δεν είναι λάθος, αν συνδυαστεί σωστά. Μπορείς να συνδυάσεις πολλά μοτίβα πχ . Και να δείχνει fashion! Τελικά το χρυσό πλέον συνδυάζεται και με ασήμι ! Ίσως το λάθος που κάνουν κάποιες γυναίκες, είναι το λάθος παπούτσι που καταστρέφει το σύνολο και η λάθος τσάντα, σε size που δεν ταιριάζει σε όλα τα ύψη των γυναικών…

10. Που μπορεί να βρει κάποιος τις δημιουργίες σου;

Όσα δημιουργώ μπορείτε να τα βρείτε στη σελίδα μου VOGUE by m.marouso

11. Αυτή την περίοδο ασχολείσαι με το μόντελινκ ;

Ναι, ακόμα όσο μπορώ ασχολούμαι με πιο επιλεκτικές δουλειές . Έχω δουλέψει σε εκθέσεις νυφικών σαν μοντέλο και σε ρούχα και συνεχίζω με όλα .. Την μόδα, το ρούχο, τα αξεσουάρ μου, τη διαφήμιση και τα video clips !!!

11+1 Θα θέλαμε 2 προτάσεις δικές σου για μια γυναίκα που θέλει να βγει το Σαββατόβραδο..

Να είναι ο εαυτός της  ακόμα κι αν είναι απλά ντυμένη, ένα υπέροχο κόκκινο κραγιόν και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια, θα κάνουν τη διαφορά. Ένα μαύρο φόρεμα είναι αυτό που θα μας σώσει πάντα και συνδυασμένο με το σωστό αξεσουάρ, θα μας κάνει ακαταμάχητες !!!