Αυτός θα ηγηθεί τη νέα σεζόν στον Πανσερραϊκό

Ο Νίκος Κατσαβάκης θα είναι ο άνθρωπος που θα ηγηθεί στον Πανσερραϊκό της σεζόν 2018-19, όπως ανακοίνωσε ο ΜΓΣ, ενώ στη θέση του προπονητή επιστρέφει ο Σάκης Αναστασιάδης!

Την σύνθεση του νέου Πανσερραϊκού σε διοικητικό και τεχνικό επίπεδο ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός, με το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου να περνάει στα χέρια του Νίκου Κατσαβάκη, άλλοτε παίκτη, βοηθού προπονητή, αλλά και προπονητή της ομάδας νέων των “λιονταριών”.
Ο Κατσαβάκης θα κάνει το πρώτο του βήμα σε διοικητικό επίπεδο και σε αυτήν την προσπάθεια θα έχει στο πλευρό του και κάποιους άλλους ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τον Πανσερραϊκό, όπως ο Σάκης Αναστασιάδης που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία, καθώς και οι Νίνο Μιλένκοβιτς, Τάσος Καζίας και Ηλίας Εγγονίδης.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΜΓΣ Πανσερραϊκού αναφέρει:
“Ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον σχεδιασμό του για την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Έφορος αναλαμβάνει ο  γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής μας Νίκος Κατσαβάκης. Συνεργάτες του στην προσπάθεια αυτή  θα είναι:
Προπονητής: Σάκης Αναστασιάδης
Team Manager: Νίνο Μιλένκοβιτς
Υπεύθυνος Μάνατζμεντ: Τάσος Καζίας
Γενικός Αρχηγός: Ηλίας Εγγονίδης
Τμήμα Scaouting: Απόστολος Λιβανός
Νομικός- Οικονομικός Σύμβουλος: Στέργιος Γαλάνης
Μέλος: Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου
Μέλος: Μάριος Καπούλας
Γραμματεία: Σούλα Χορτομάρη
Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ξανά μία μεγάλη και δυνατή ομάδα αξιοποιώντας πλήρως το σερραϊκό ποδοσφαιρικό δυναμικό  για να  επιστρέψουν οι Σερραίοι φίλαθλοι στο γήπεδο. Όλοι μαζί να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια”.