Στο Αυτοκινητοδρόμιο το ερχόμενο σαββατοκύριακο EXTREME TRACK DAYS

Mε γνώμονα την ασφάλεια των συμμετεχόντων, αλλά και την μεγαλύτερη δυνατή οδηγική ευχαρίστηση, στα πρότυπα των περίφημων track daysτου εξωτερικού, η EXTREME TRACK DAYS ανακοινώνει την πρώτη της εκδήλωση για το δεύτερο μισό της σεζόν στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

 Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου η γνωστή εταιρία θα διοργανώσει στην μεγαλύτερη πίστα της Ελλάδας ολοήμερες οργανωμένες δοκιμές για αναβάτες κάθε επιπέδου.

 Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τέσσερις ομάδες αναβατών για Αρχάριους, Ενδιάμεσους, Προχωρημένους και Αγωνιζόμενους/Εxpert αντίστοιχα.

 

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης θα διεξαχθεί σεμινάριο επεξήγησης κανόνων ασφαλείας στην πίστα, η παρακολούθηση του οποίου θεωρείται υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες.

Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στις ομάδες των αρχαρίων κι ενδιαμέσων, στην διάθεση των οποίων θα υπάρχουν έμπειροι πλοηγοί-εκπαιδευτές που θα επιδείξουν τις σωστές αγωνιστικές γραμμές, θα επιλύσουν οδηγικές απορίες και θα επιτηρήσουν την ασφάλεια των συμμετεχόντων. 

 

Η τοποθέτηση των αναβατών σε κάθε ομάδα θα γίνει βάσει χρονομέτρησης, ενώ θα υπάρχει συγκεκριμένο όριο αναβατών ανά κατηγορία.

Θα υπάρξει σεμινάριο με βασικές αρχές οδήγησης καθώς και ανάλυση των επιμέρους δύσκολων σημείων της πίστας από κορυφαίους αγωνιζόμενους αναβάτες, σεμινάριο ελαστικών και σεμινάριο τεχνικού ελέγχου της μοτοσυκλέτας, η παρακολούθηση του οποίου είναι δωρεάν. 

 Η είσοδος είναι ελεύθερη