Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Σερρών

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των παρ. 3, 6 και 7 του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 ΤΑ) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης», σας παρακαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Σερρών, σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που θα γίνει την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 12:30 μ.μ., για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο:    Έγκριση σχεδίου Προϋπολογισμού του Δήμου Σερρών και ΟΠΔ, έτους 2019.

ΘΕΜΑ 2ο:   Ορισμός   Δικηγόρου  προκειμένου  να  παραστεί  και  να  εκπροσωπήσει  τον Δήμο ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, για την εκδίκαση της προσφυγής της Μονοπρόσωπης Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρίας με την επωνυμία “ΣΙΡΡΙΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ” και τον διακριτικό τίτλο “VITAMIN BAR MON. Ι.Κ.Ε.”, κατά του υπ΄ αριθμ. 1962/12-2-2018 εγγράφου του Τμήματος Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας του Δήμου Σερρών.

ΘΕΜΑ 3ο:    Έγκριση  του  πρακτικού  2  της  επιτροπής  διαγωνισμών  ελέγχου  και  αξιολόγησης  των δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού, για την προμήθεια ειδών τεχνολογίας και πληροφορικής (ΟΜΑΔΑ Α), για τις ανάγκες του Δήμου Σερρών, έτους 2018, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά με βάσει την τιμή, προϋπολογισθείσας αξίας 29.053,20 € με Φ.Π.Α.και κήρυξη  οριστικού αναδόχου.

ΘΕΜΑ 4ο:    Έγκριση   του   πρακτικού  3  της   Επιτροπής   διαγωνισμών   ελέγχου και αξιολόγησης των δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάθεση της μελέτης με τίτλο “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ”, προϋπολογισμού 54.125,60 € με Φ.Π.Α.. και ανάδειξη οριστικού αναδόχου.

ΘΕΜΑ 5ο:   Έκθεση  εσόδων – εξόδων Γ΄ τριμήνου  2018 για  τον  έλεγχο  υλοποίησης – εκτέλεσης του προϋπολογισμού έτους 2018.