Μικτές ΕΠΣ Σερρών:Εντυπωσικό ξεκίνημα για παίδες και νέους

Με νίκη ξεκίνησε η ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ. Σερρών το φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Η Σερραϊκή ομάδα νίκησε στο Κιλκίς με 4-0 την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Κιλκίς παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και ξετυλίγοντας το ταλέντο της στο γήπεδο Κρηστώνης.

Οι παίκτες του Σάκη Τερζή άνοιξαν το σκορ στο 12ο με τον Θανάση Τριανταφύλλου (Λιθότοπος), στο 62ο ο Αντώνης Ζιάκας (Πήγασος) έκανε το 0-2, στο 80ο ο Μάδι Νταλίπ (ΠΟΣ 2000) το 0-3 και στο 81ο ο Νίκος Τσιφούτης (Πήγασος) το τελικό 0-4. Οι νέοι έχασαν και πέναλτι στο 9ο με τον Ζιάκα.

Ε.Π.Σ. Σερρών (Νέοι): Κουγιουμτζόπουλος, Βεντούζης, Φάκης, Αδαμίδης, Κρουστάλλης, Θεοχαρίδης (68ο Γκουτίδης), Τριανταφύλλου, Αρναούτογλου (55ο Νταλίπ), Σοφιανός (63ο Καρατλίδης), Παπαδόπουλος, Ζιάκας (71ο Τσιφούτης) .

Νίκη και για τους Παίδες

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων και η μικτή ομάδα παίδων της Ε.Π.Σ. Σερρών που στην πρεμιέρα της διοργάνωσης συνέτριψε με σκορ 7-1 εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Κιλκίς.

Οι παίκτες του Σάκη Τερζή μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι κι έδειξαν από το ξεκίνημα ότι είναι ανώτεροι ποιοτικά από τους αντιπάλους τους. Στο 4ο μόλις λεπτό ο Γιώργος Καλουπτσής (ΠΟΣ 2000) άνοιξε το σκορ (0-1), στο 8ο ο Χρήστος Κόκκινος (Ηρακλής Σερρών) το 0-2, στο 26ο ο Γιώργος Καλουπτσής (ΠΟΣ 2000) το 0-3, στο 31ο ο Σωτήρης Τσιαούσης (Πανσερραϊκός) το 0-4, στο 35ο ο Χρήστος Σίκαλος (Νέο Σούλι) το 0-5, οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 57ο με τον Σαββίδη (1-5) και ο Σωτήρης Τσιαούσης (Πανσερραϊκός) με δύο ακόμα τέρματα ολοκλήρωσε τον θρίαμβο για την ομάδα των παίδων διαμορφώνοντας το τελικό 1-7.

Ε.Π.Σ. Σερρών (Παίδες): Συμεωνίδης, Χατζηγεωργίου, Γανίκας (50ο Σίκαλος), Καρακάσης, Αυγέρης, Κεραμιδάς (50ο Πάνος), Παπακωνσταντίνου, Κωνσταντινίδης (50ο Χάβος), Αχλατλής (27ο Τσιαούσης), Κόκκινος, Καλουπτσής (40ο Γκουτίδης).

πηγή: www.ert.gr/Σερρών