ΣΔΠΝΣ:Αληθινό περιστατικό η δημοσιογραφικό τέχνασμα;

Αρχικά σας παραθέτουμε το άρθρο του piazza.gr

Κακός χαμός στο πρόσφατο μάθημα διαιτητών στην ΕΠΣ Σερρών. Τα αίματα άναψαν όταν ο πρώην διαιτητής Σούπερ Λιγκ, Ανανίας Φωτιάδης ζήτησε το λόγο για τον οποίο δεν ορίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα, για να πάρει απάντηση από μέλος της ΚΕΔ, ότι δεν έχει τις απαιτούμενες παρουσίες στα μαθήματα. Εκεί έγινε «ροντέο»!

Ο φωτιαδης απάντησε ότι ο Τζουμαλάκης (διαιτητής Football League) έχει 10 χρόνια να έρθει σε μάθημα, διότι δηλώνει ψευδώς ότι είναι μόνιμος κάτοικος Σερρών, αφού μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, όπου και εργάζεται, όπως και οι ρέφερις Χάψας, Στόλης και ο βοηθός Αναστασιάδης (Γ’ κατηγορίας).

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρώην παρατηρητής Δημήτρης Κυριακίδης, ζητώντας εξηγήσεις. Παράλληλα διάβασε τον πειθαρχικό κώδικα, λέγοντας πως δεν επιτρέπεται ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας (Μετσιμενίδης) να είναι από την ΕΠΣ και με μια ένσταση τα τοπικά πρωταθλήματα θα τιναχθούν στον αέρα!

Εκεί η κατάσταση ξέφυγε και οι δύο άνδρες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων έμειναν στις… βαριές κουβέντες.

Όλα αυτά μπροστά στα μάτια των διαιτητών που έφυγαν… παραμορφωμένοι!!!

ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ:

1)Πώς μπορεί ένα σαιτ απο άλλη πόλη να ξέρει τι γίνεται μέσα στο σύνδεσμο διαιτητών

2)Γιατί υπάρχει μόνο η μία πλευρά

3)Ποια είναι η θέση του συνδέσμου διαιτητών για το συγκεκριμένο άρθρο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ -Μέλος της ένωσης δημοσιογράφων περιοδικου και ηλεκτρονικού τύπου Μακεδονίας-θράκης