Οι Σερραίοι διαιτητές σε όλες τις κατηγορίες

Ακόμη ένας σημαντικός ορισμός για τον Σερραίο βοηθό Σάββα Νικόλαο στο πρωτάθλημα της Super League, όπου στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στον αγώνα Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ, τη Δευτέρα 17/12 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης από την ΕΠΣ Θράκης, με α΄βοηθό τον Σάββα και β΄βοηθό τον Σίπκα από την ΕΠΣ Σάμου. 4ος ο Φωτιάς της ΕΠΣ Πέλλας ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Λιόλιος από την ΕΠΣ Λάρισας.

Για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄εθνικής κατηγορίας μία Σερραϊκή δυάδα βοηθών ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στον αγώνα Εδεσσαϊκός – Λαγκαδάς, η οποία αποτελείται από τους Αναστασιάδη Αχιλλέα (α΄βοηθό) και Σάκκο Μιχαήλ (β΄βοηθό). Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κωνσταντινίδης Π. από την ΕΠΣ Σάμου, Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Συμεωνίδης Παναγιώτης από την ΕΠΣ Πιερίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 16/12 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Έδεσσας

Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας όρισε στον αγώνα Απόλλων Πόντου – Απόλλων Λάρισας, τον Σερραίο Απόστολο Τζουμαλάκη ως 4ο διαιτητή της αναμέτρησης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 16/12 και ώρα 15:00 στο Γήπεδο ΜΓΣΚ Απόλλων Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Μπαϊλης (ΕΠΣ Πρέβεζας), με βοηθούς τους Φραγκούλη (ΕΠΣ Πρέβεζας) και Κοττορό (ΕΠΣ Δωδεκανήσου). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Μαστορίδης Αναστάσιος από την ΕΠΣ Ηρακλείου. 

Για την 3η αγωνιστική του Γυναικείου πρωταθλήματος της Γ΄εθνικής κατηγορίας μία Σερραϊκή τριάδα ορίστηκε να αγωνιστεί στον αγώνα Δόξα 2016 – Αετοί Θεσ/κης. Πιο συγκεκριμένα τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Κωνσταντίνος Σαφούρης, με βοηθούς τους Κρυωνά Χρήστο και Ευαγγελία Βογιατζή (α’ και β’ αντίστοιχα). Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αδριανής Δράμας την Κυριακή 16/12 και ώρα 15:00.