ΕΠΣ Σερρών:Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου(Α μέρος)

ΝΙΓΡΙΤΑ 2018:

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από τη Νιγρίτα 2018, καθώς οι Διοικούντες ανακοίνωσαν σήμερα τον Ηλία Δήμτσιο και Κώστα Μήλιο, προκειμένου να είναι πανέτοιμοι για τον απαιτητικό γύρο των Play Off στην Ανώτερη, που θα ακολουθήσει του κανονικού πρωταθλήματος και θα κρίνει τα εισιτήρια ανόδου για την Επίλεκτη.
Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός Ηλία Δήτσιο και ο 28χρονος αμυντικός Κώστας Μήλιος είναι δυο ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Δόξα Κάτω Καμήλας έχοντας παραστάσεις από υψηλότερες ποδοσφαιρικές κατηγορίες και θα αποτελέσουν δυο αξιόπιστες λύσεις στα χέρια του προπονητή Δημήτρη Νικολαΐδη.
ΑΡΗΣ ΣΚΟΤΟΥΣΣΑΣ:

Χειμερινή ενίσχυση για τον Άρη Σκοτούσσας με μία επιστροφή και μία μεταγραφή, καθώς τα κίτρινα θα φορούν για το υπόλοιπο της σεζόν ο Σταύρος Παπαδόπουλος και ο Θανάσης Βουγιουνδρούκας.
Ο Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά από ένα μικρό διάλειμμα στη Νιγρίτα 2018 τη φετινή περίοδο, επιστρέφει στον Άρη όπου πέρσι πανηγύρισε την άνοδο στην Επίλεκτη κατηγορία. Ο 31χρονος μέσος, που διαθέτει και την εμπειρία αλλά και την ποιότητα που χρειάζεται μια ομάδα της Επίλεκτης κατηγορίας στο παρελθόν έχει αγωνισθεί ακόμη στον Μέγα Αλέξανδρο Νέας Ζίχνης, στον Διαγόρα Δασοχωρίου, στη Δόξα Νέου Σκοπού, στον Ηρακλή Μονόβρυσης,  στη Σαλαμίνα Γονίμου, στην ΑΕΔ Τραγήλου και στον Μακεδονικό Ιβήρων.
Ο 19χρονος πλάγιος μπακ Θανάσης Βουγιουνδρούκας που πέρσι αγωνίζονταν στην Κ20 του Πανσερραϊκού, είναι παιδί των Ακαδημιών του Πανσερραϊκού, εκεί όπου έχει συνυπάρξει με τον σημερινό του προπονητή Χρήστο Πεμπέ και για αυτό εισηγήθηκε την απόκτησή του, ενώ έχει αγωνισθεί και στον Πήγασο.
ΠΑΕ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ:Η μάχη στην Ανώτερη για την πρώτη εξάδα και τη διεκδίκηση των εισιτηρίων ανόδου στην Επίλεκτη κατηγορία προβλέπεται πολύ συναρπαστική στο β’ μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε και οι ομάδες ενισχύονται προκειμένου να παρουσιασθούν πανέτοιμες. Έτσι και η πρωτοπόρος του Β’ ομίλου της Ανώτερης, ΠΑΕ Αγίου Πνεύματος, προχώρησε στην απόκτηση του Χρήστου Μητριτζάκη. Ενός επιθετικού με πλούσιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις από την ελίτ του Σερραϊκού ποδοσφαίρου, καθώς προέρχεται από τον Αστέρα Νεοχωρίου, ενώ τελευταία έχει αγωνισθεί στη Δόξα Λιθοτόπου και τη Δόξα Κάτω Καμήλας. Έχει αγωνισθεί ακόμη σε ομάδες με υψηλούς στόχους μεταξύ των οποίων ΑΕ Χρυσού, Άνω Μητρούσι, Μονόβρυση, Καρπερή, Αμμουδιά, αλλά και στη γενέτειρά του την Βαμβακιά.
ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΗΣ:

Παίκτης του Άρη Πρώτης θα είναι για το δεύτερο μισό της τρέχουσας περιόδου ο Παπδόπουλος Ιαωακείμ, που στο πρώτο μισό φέτος αγωνίσθηκε στον Μέγα Αλέξανδρο Νέας Ζίχνης με τη φανέλα του οποίου πέτυχε 6 γκολ.
Ο 21χρονος ταχύτατος μεσοεπιθετικός, Ιωακείμ Παπαδόπουλος, που έχει μεγάλη εμπειρία από την Ανώτερη κατηγορία, καθώς έχει αγωνισθεί σε Ασπίδα Δραβίσκου, Εθνικό Ροδολίβους, Μακεδονικό Μεσολακκιάς και ΠΑΟΚ Μαυρολόφου ενώ συχνά πυκνά βρίσκει  δίχτυα, έχοντας σημειώσει 21 γκολ τα τρία τελευταία χρόνια.
ΠΗΓΗ:SERRESGOALS