Ετήσιος χορός αποστράτων αστυνομικών Ν.Σερρών

Πραγματοποιήθηκε χθες με επιτυχία ο ετήσιος χορός και η κοπή της βασιλόπιτας από το Σύνδεσμο Αποστράτων Αστυνομικών Ν.Σερρών , στο κέντρο διασκέδασης ΄΄ Ποταμάκι΄΄ στον ΄Αγιο Ιωάννη Σερρών.
Η δραστηριότητες του Δ.Σ του Συλλόγου είχαν σαν αποτέλεσμα να αυξηθεί ο αριθμός μελών του συνδέσμου και η αίθουσα του κέντρου να έχει το αδιαχώρητο.
Ο χορός και το τραγούδι κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα.
Πριν την έναρξη της εκδήλωσης έγινε η καθιερωμένη αρτοκλασία και στη συνέχεια η κοπή της Βασιλόπιτας.
Το νόμισμα της βασιλόπιτας κέρδισε ο πρόεδρος της Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Κιλκίς κ.ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ Αντώνιος.
Το νόμισμα για τους καλεσμένους που ήταν ένα χρυσό γυναικείο ρολόι προσφορά του καταστήματος ΣΟΥΛΗΣ, το κέρδισε σύζυγος συναδέλφου η κ. ΜΠΑΧΑΤΙΡΟΓΛΟΥ Κατερίνα.
Αξίζουν συγχαρητήρια και πάλι στον πρόεδρο και τα μέλη Δ.Σ του συλλόγου , το οποίο με συνεχείς καινοτόμες ενέργειες, αιφνιδιάζει συνεχώς τα μέλη του.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωπος του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σερρών, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Κ.ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ, ο δήμαρχος Σερρών κ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ Πέτρος, ο εκπρόσωπος της Δ.Α Σερρών Α/Α΄ ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗΣ Στέργιος , εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής , ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Ν.Σερρών κ.ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Αναστάσιος ,ο εκπρόσωπος της ΕΑΣ , ο αντιδήμαρχος και μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ν.Σερρών απόστρατος αστυνομικός κ.ΧΡΑΠΑΣ Παντελής, οι υποψήφιοι δήμαρχοι κ.κ.ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Θεόδωρος και ΧΡΥΣΑΦΗΣ Αλέξανδρος και οι πρόεδροι των Συνδέσμων Αποστράτων Ν.Θες/νίκης κ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Γεώργιος , Ν. Καβάλας κ.ΚΙΟΣΣΙΕΣ Ηλίας και Ν. Κιλκίς κ.ΚΩΝ/ΔΗΣ Αντώνιος.

Μάκης ΚΑΛΛΙΤΣΑΡΗΣ