Στις Σέρρες η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπία Τελιγιορίδου

Στις 15 και 16 Μαρτίου πρόκειται να πραγματοποιήσει περιοδεία στο νομό Σερρών η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπία Τελιορίδου.

Η αρμόδια για την κτηνοτροφία, αλιεία και τροφίμων υφυπουργός, θα ξεκινήσει τις επισκέψεις της, στις 10 το πρωί της Παρασκευής, από την περιοχή της Ηράκλειας –Κερκίνης –Βυρώνειας ,την Αρδευτική Διώρυγα Κ3, τις  εργασίες στο ανάχωμα Κερκίνης-Λιμνοχωρίου  και την Γέφυρα Βυρώνειας.

Στη συνέχεια, στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφτεί την υπηρεσία του Περιφερειακού Κέντρου Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου στον Προμαχώνα , στις 1.30 θα επισκεφτεί τον ΓΟΕΒ πεδιάδας Σερρών , στις 2 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ , στις 5.30 το απόγευμα θα επισκεφτεί το Οινοποιείο «Γαζωρίτης» και στις 7.30 θα έχει συνάντηση στην Ορεινή με κτηνοτρόφους και αγρότες.

Το Σάββατο στις 9.45 το πρωί  θα επισκεφτεί την βιοτεχνία παραγωγής και συσκευασίας μελιού « Μελισσοκομίας Αμφίπολης» στο Ροδολίβος και στις 10.30 θα ολοκληρώσει την περιοδεία της με επίσκεψη στο λιμάνι της Αμφίπολης και συνάντηση με τον εκεί δήμαρχο.

ert.gr