Πρωτάθλημα και Βάθρα για τον ΜΑΧΗΤΗ Σερρών!!!

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου διεξήχθη στην πόλη μας και πιο συγκεκριμένα στην κοιλάδα Αγ. Αναργύρων το Πρωτάθλημα Mtb Β.Ελλάδος. Ο ΜΑΧΗΤΗΣ δεν θα μπορούσε να λείπει  όντας οικοδεσπότης  πόσο μάλιστα στο άθλημα που έχει φέρει στον Σερραϊκό Σύλλογο τις μεγαλύτερές του επιτυχίες.

Αρχικά το Σάββατο 16 Μαρτίου σε μια όμορφη διαδρομή γύρο από την τεχνητή λίμνη και με ιδανικές συνθήκες την εκκίνηση πήραν οι μικροί αθλητές. Οι συμμετοχές πολλές και η αδρεναλίνη στα ύψη για τον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς για κάποιους τον πρώτο για άλλους. Στην κατηγορία ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ τερμάτισε 4ος και ο ΡΑΦΑΗΛ ΚΟΥΤΡΙΟΣ 27ος αντιμετωπίζοντας μηχανικό πρόβλημα. Στην κατηγορία των ΠΑΙΔΩΝ ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ κατάφερε να τερματίσει με σκασμένο λάστιχο στην 24η θέση.

Την Κυριακή  17 Μαρτίου σειρά είχαν οι μεγάλες κατηγορίες σε μια τεχνική διαδρομή κάτω από ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες. Πρώτοι ξεκίνησαν οι Elite, στην πιο δύσκολη κατηγορία ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ που «έπαιζε» εντός έδρας τερμάτισε 2ος! Έπειτα στην κατηγορία Master πραγματικά κιτρίνισε το βάθρο. 1ος όλων τερμάτισε η νέα μεταγραφή του Συλλόγου ΣΑΚΗΣ ΚΑΒΟΥΡΤΖΙΚΛΗΣ και φυσικά 1ος και στην Master 30+.  5ος στην Master 40+ τερμάτισε ο μαχητικός ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΔΟΥΛΙΔΗΣ και 4ος στην Master 50+ o ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνετέλεσαν στην προσπάθεια ανάδειξης του αθλήματος και δίνουμε ραντεβού στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Συλλόγου!!!