Πανελλήνιο Badminton Κ13 Ιωάννινα: Πρωταθλητής ο ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Πανελλήνιο Badminton Κ13 Ιωάννινα

Πρωταθλητής ο ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

2 χρυσά ο Κωνσταντινίδης Δημήτρης

1 χρυσό η Κουτσούρη Ευαγγελία

1 Χάλκινο ο Κουλακίδης Χρήστος

Τα Ιωάννινα γράφτηκαν με χρυσά γράμματα για τους Σερραίους αθλητές το διήμερο 6 & 7 Απριλίου . Βάση μεταλλίων είναι και πάλι στην κορυφή της κατηγορίας μετά την κατάκτηση της πρωτιάς και στην Κ19 τρείς εβδομάδες νωρίτερα .

Εκεί στο απλό αγοριών ο Κωνσταντινίδης Δημήτρης ( Νο 3 του σχήματος ) έκανε ένα καταπληκτικό τουρνουά και κέρδισε όλους τους αντιπάλους του αποδεικνύοντας την υπεροχή του σε αυτήν την κατηγορία . Με τις νίκες αυτές κέρδισε μια θέση στην Εθνική για το Βαλκανικό πρωτάθλημα της κατηγορίας του που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην Βουλγαρία .

Αντίστοιχα στο μικτό οι Σερραίοι αθλητές

Κωνσταντινίδης / Κουτσούρη έφεραν τα πάνω κάτω και νίκησαν κατά σειρά το Νο 3 του σχήματος από το Σιδηρόκαστρο , το Νο 2 από την Θεσσαλονίκη και στον τελικό το Νο 1 από τον Πύργο . Πανάξιοι πρωταθλητές σε ένα πολύ γεμάτο Και δύσκολο σχήμα .

Στο απλό κοριτσιών η Κουτσούρη ( 3η νικήτρια στην Κ15 πρόσφατα ) αγωνίστηκε ασθενής και έχασε οριακά την είσοδο στα μετάλλια από την μετέπειτα νικήτρια Βλαχαντώνη ( με 19-21 , 21-17 , 22-20 ) από τον Πύργο .

Στο διπλό αγοριών ο Κουλακίδης Χρήστος με ζευγάρι από την Θήβα άγγιξε τελικό. Έχασαν στον ημιτελικό δύσκολα ( με 21-19 , 21-18 ) από τους νικητές του διπλού από την Λιβαδειά .  Συμμετείχαν στα προκριματικά με πολύ καλές εμφανίσεις και οι μικρότεροι Ακριτίδης Στυλιανός ( έκανε μια νίκη ) και η Πετρόβαλη Ευαγγελία αλλά έμειναν εκτός κυρίως σχήματος .

Συγχαρητήρια και στους Διαιτητές της ομάδος μας που συμμετείχαν σε αυτό το πρωτάθλημα . Ως επιδιαιτητής των αγώνων ο κ .Ευαγγελίδης Χρήστος και ως Διαιτητής ο κ. Ρακιτζής Πασχάλης .

Πανελλήνιο Badminton Κ17 & Κ22 Σιδηρόκαστρο 30/31 Μαρτίου

2 χρυσά η Σωτηρίου

2 χάλκινα η Ανδρεάδου από 1 χάλκινο οι Κιοσσές – Κουτσούρης

Σε ακόμη ένα πρωτάθλημα κατάφερε να κάνει το 2 στα 2 η Σωτηρίου κατακτώντας το απλό και το διπλό ( με ζευγάρι από Θεσσαλονίκη ) . Την ακολούθησε η Ανδρεάδου Αντωνία με 2 χάλκινα στο απλό και μικτό με ζευγάρι τον Κιοσσέ Ραφαήλ . Στην μικρότερη κατηγορία ο Κουτσούρης στο διπλό  με ζευγάρι από Θεσσαλονίκη κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο με εξαιρετική εμφάνιση . Αγωνίστηκαν ακόμη οι : Στάμος Βασίλειος , Κωνσταντινίδου Ελένη , Καντζόγλου Μαρία-Μυροφόρα , Ρακιτζής Βασίλειος , Παπανικολάου Δέσποινα και Δημητριάδου Χριστίνα οι οποίοι μπήκαν όλοι στα κυρίως σχήματα και έφτασαν έως τις 8αδες και 16αδες των αγωνισμάτων τους .