Μπάσκετ: Τα παιχνίδια των Σερραικών ομάδων

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Γυμναστικό. Στο βραδινό παιχνίδι,λοιπόν της Τετάρτης στις 20:30 οι “πράσινοι” γνωρίζουν πλέον που πρέπει να δώσουν έμφαση για να είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν το σπουδαίο διπλό. Με γνώμονα το δεύτερο ημίχρονο του πρώτου παιχνιδιού θα προσπαθήσουν να δώσουν τέλος στην σειρά και να βρίσκονται από αύριο στην τελική τετράδα. Σε διαφορετική περίπτωση οι “ταύροι” θα φιλοξενήσουν εκ νέου τον Αίαντα τον Σάββατο για να λύσουν τις διαφορές τους. Παπαθεολόγου και Καλαϊτζής οι διαιτητές της κρίσιμης αναμέτρησης.

Η σειρά…  Γ.Σ Σέρρες – Αίας Κομοτηνής    1-0

1ο παιχνίδι: Γ.Σ Σέρρες (2) – Αίας Κομοτηνής (3)  70-57

2ο παιχνίδι: Αίας Κομοτηνής (3) – Γ.Σ Σέρρες (2)

3ο παιχνίδι: Γ.Σ Σέρρες (2) – Αίας Κομοτηνής (3)   13/4  εφόσον χρειασθεί

 

Ο Χρήστος Γκαβανόζης και οι παίχτες του έχουν μια δύσκολη αποστολή, όμως το άγχος δεν είναι σε αυτούς. Άλλωστε ο Ορφέας έχει δείξει ότι στην έδρα του είναι ακόμη καλύτερος και δεν επιδιώκει να τελειώσει εδώ το πρωτάθλημα για αυτόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι με νίκη του Εθνικού, η σεζόν (ήδη επιτυχημένη) τελειώνει εδώ για τον Σκοπό. Με νίκη των παιχτών του Γκαβανόζη θα διεξαχθεί τρίτο παιχνίδι στην Αλεξανδρούπολη, όπου και θα κριθεί η πρόκριση. Διαιτητές του παιχνιδιού οι Δημάδης-Νέδογλου Ζ.

Η σειρά…    Εθνικός Αλεξ/πολης – Ορφέας Ν.Σκοπού   1-0

 

1ο παιχνίδι: Εθνικός Αλεξ/πολης (1) – Ορφέας Ν.Σκοπού (4)   66-47

2ο παιχνίδι: Ορφέας Ν.Σκοπού (4) – Εθνικός Αλεξ/πολης (1)

3ο παιχνίδι: Εθνικός Αλεξ/πολης (1) – Ορφέας Ν.Σκοπού (4)  εφόσον χρειασθεί

 

Το εργάσιμο της ημέρας αναγκάζει τον Φ.Κοκολιό να μην έχει στην διάθεση του τους Γεωργιανό και Χορτομάρη. Όλοι οι υπόλοιποι υπολογίζονται κανονικά από τον coach των “κόκκινων”. Αρκετή προσοχή και συγκέντρωση χρειάζεται το παιχνίδι της Τετάρτης, με τους γηπεδούχους να μην έχουν κάτι να χάσουν και να παίζουν χωρίς το άγχος του φαβορί. Ντούρας και Σερετίδης οι διαιτητές του παιχνιδιού.

Η σειρά…  Πανσερραϊκός – Φιλία Ορεστιάδας   1-0

1ο παιχνίδι: Πανσερραϊκός (1) – Φιλία Ορεστιάδας (4)  76-47

2ο παιχνίδι: Φιλία Ορεστιάδας (4) – Πανσερραϊκός (1)

3ο παιχνίδι: Πανσερραϊκός (1) – Φιλία Ορεστιάδας  (13/4)  εφόσον χρειασθεί