Η καρδιά του μπάσκετ θα «χτυπήσει» στο Νέο Σκοπό Σερρών

Έτοιμοι για το πρώτο τζάμπολ στο 3ο Πανελλήνιο τουρνουά καλαθοσφαίρισης παμπαίδων που ανοίγει την αυλαία του την Τρίτη 30 Απριλίου 2019 στο κλειστό γυμναστήριο Νέου Σκοπού δηλώνουν οι άνθρωποι του Ορφέα Νέου Σκοπού και ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά Σερρών.

Το 3rd Young Talents VOREIA BEER Tournament, το τουρνουά θεσμός το οποίο για ακόμη μία χρονιά θα τραβήξει τα βλέμματα όλης της μπασκετικής Ελλάδας στις Σέρρες και στο Νέο Σκοπό Σερρών. Αθλητές από τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό, τον Προμηθέα Πατρών, τη ΔΕΚΑ, το Περιστέρι, τον Παναθηναϊκό, τον Πανιώνιος, το GBA,  τη Μικτή Βορείου Ελλάδος και φυσικά από τον οικοδεσπότη Ορφέα Ν. Σκοπού αναμένεται να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους το διάστημα από 30 Απριλίου 2019 έως τις 3 Μαΐου σε ένα τουρνουά όπου και φέτος θα προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις.

Στην φετινή διοργάνωση θα λάβουν μέρος δύο ηλικιακές κατηγορίες (παιδιά γεννηθέντα το 2005 και το 2006) με τον αριθμό των αθλητών και των συνοδών να ξεπερνούν τους 250 ενώ το παρόν θα δώσουν και πολλοί γονείς τονώνοντας ακόμα περισσότερο την τοπική οικονομία.

ert.gr