Το Cammeo της καρδιάς μας ολοκληρώνει ένα πολύ όμορφο ταξίδι !

Ήταν αρχές του 2006 όταν άλλη μία επιχείρηση άνοιγε δειλά-δειλά τις πόρτες της, στις Σέρρες. Μία επιχείρηση που έμελλε όμως, να πρωταγωνιστήσει στη Σερραϊκή νύχτα και να αλλάξει, όλα όσα ξέραμε για τη διασκέδαση μέχρι τότε.

Φυσικά και αναφερόμαστε στο Cammeo Cafe Bar !

Το Cammeo κέρδισε πολύ γρήγορα την εμπιστοσύνη του απαιτητικού (στη διασκέδαση), Σερραϊκού κοινού και έγινε αυτό για το οποίο σχεδιάστηκε.. Ένα κόσμημα !

Ήρθε σε μία εποχή που από παντού ακουγόταν ξένη μουσική (σε μία πόλη που διψούσε για χορό και ξεφάντωμα.. αλά Ελληνικά). Οι τρεις “σωματοφύλακες” του μαγαζιού ο Άκης, ο Δημήτρης και ο Μπάμπης, έχοντας συνολικά άπειρες ώρες εμπειρίας στο χώρο της εστίασης.. “το πιασαν” αμέσως. Τολμούν και αλλάζουν, βγαίνοντας από τα “μέτρα” της τότε διασκέδασης.

Οι ελληνικές βραδιές και τα live έρχονται το ένα μετά το άλλο, μην αφήνοντας στην κυριολεξία τον κόσμο να πάρει ανάσα και κάνοντας όλη την πόλη να χορεύει στους ρυθμούς του ! Στους ρυθμούς του Cammeo !

Η ζεστασιά και η οικειότητα που ένιωθες με το που έμπαινες στο μαγαζί, σε έκαναν να το λατρέψεις, προσωπικό και ιδιοκτήτες πάντα πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν σε έκαναν να αισθανθείς σαν το σπίτι σου !

Τα happenings χρόνια μπροστά για την εποχή, μοναδικές καραόκε βραδιές, βραδιές ασταμάτητου γέλιου με το ένα και μοναδικό μίμο Ζάχο, λουλουδόπολεμος και πιατοπόλεμος σχεδόν κάθε Δεύτερα (στις εκρηκτικές φοιτητικές βραδιές ) και άλλα πολλά, σε πήγαιναν πραγματικά.. αλλού !

Και ποιος δεν πέρασε από τις live βραδιές του Cammeo, ανερχόμενα ονόματα, αλλά και καταξιωμένοι καλλιτέχνες, έκαναν την κάθε νύχτα μας ξεχωριστή ας θυμηθούμε κάποιους απ’ αυτούς (Ανέστης Λεκίδης, Στέργιος Λιάπης, Μάκης Δημάκης, Πέτρος Ιακωβίδης, Ανδρέας Δρακόπουλος, Χρήστος Έξαρχος, Κωνσταντίνος Γαλανός, Βασίλης Μπατής,Κωνσταντίνος Σερέτης, Ζαφείρης Πασιαλής, Ανδρέας Στάμος, Αντώνης Χαλάτσης, Γιάννης Παρλαπάνος, Χρήστος Δαναός, Γιώργος Γιασεμής, Μαριάννα Παπαμακαρίου, Μπέλα Μαίρη, Μορφούλα Ιακωβίδου, Μαίρη Σγουρού, Μαρία Μουδιώτη, Βίλλυ Ραζή και πολλοί άλλοι… ) !

Για να μην θυμηθούμε το 1ο street party που πάνω από 2.000 χιλιάδες άτομα, έκαναν το μικρό στενάκι να μοιάζει λίγο από.. Ibiza χορεύοντας στους ρυθμούς των DJ’S. Αλλά όπως όλα τα ταξίδια, έτσι κι αυτό το πολύ όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του.. Ο κύκλος κλείνει, για να ξεκινήσει κάτι καλύτερο και δυνατότερο (ξέρουν αυτοί άλλωστε !).

Εμείς να ευχηθούμε στα παιδιά καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα τους και να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, για όλες αυτές τις αναμνήσεις που έχουμε από το κόσμημα που στόλιζε για πάνω από 10 χρόνια το νομό Σερρών !

Ευχαριστούμε το Cammeo της καρδιάς μας,  γιατί εκεί μπήκε από την 1η στιγμή και εκεί θα παραμείνει για πάντα…

*Τελευταία “πτήση” την Κυριακή 12 Μαΐου, θα είμαστε όλοι εκεί !